ProNails Serbia

LA FRESA ASPIRANTE DEL FUTURO

Vision Pro 700

 

razvojem OVE POTPUNO nove električne turpije ProNails KREIRA NOVU TIHU BUDUĆNOST ELEKTRIČNOG TURPIJANJA


 

Vision Pro 700 opravdava svoje ime: ovaj uređaj je dizajniran 100% u skladu sa potrebama profesionalnih stilista noktiju i njihovom vizijom da rade brže, preciznije i sa više udobnosti kako bi pružili savršen rezultat svakom klijentu. Svaki detalj ovog uređaja je temeljno ispitan u cilju unapređenja, tako da je konačni model izvan svake konkurencije. 

 

 

 

  • EFIKASNO INTEGRISANO USISAVANJE

Integrisani u ručni deo i povezani sa cevi za usisavanje koja vodi do kese za skupljanje prašine, filter motora i motor usisivača se nalaze u samom uređaju. Obezbeđuje konstantno čisto radno okruženje i usisava vidljive čestice prašine tokom turpijanja. Veličina kese za sakupljanje prašine i filtera su dizajnirane kako bi garantovale maksimalnu snagu usisavanja. 

 

  • JEDNOSTAVNOST UPOTREBE

Izuzetno čvrsta kontrolna ploča podeljena je na dva dela: smer i brzina rotacije sa leve, usisavanje sa desne strane. Odavde možete kontrolisati i čitati sve funkcije uređaja jednim pogledom na njega. 

 

  • LAKO ZA ODRŽAVANJE

Odbija prašinu zbog glatke površine celog uređaja bez spojeva i integrisanih dugmića na kontrolnoj tabli. Zato je ovaj uređaj jednostavan za čišćenje. Dnevno čišćenje ručnog dela oduzima svega nekoliko minuta. Kontrolna tabla jasno signalizira kada je vreme da se promeni kesa za sakupljanje prašine, lampicom za kesu za prašinu. Servis lampica signalizira kada je vreme za veliko održavanje kompletnog uređaja (nakon otprilike jedne godine). 

 

  • KOMPAKTAN MODEL

Vision Pro700 je kompaktan, uspravan model. Na taj način neće zauzimati mnogo prostora na stolu ili ispod njega. 

 

 

RADIONICA ZA TEHNIKE TURPIJANJA 


Uštedite novac i vreme tako što ćete naučiti da radite još efikasnije. Tokom ovih radionica naučićete sve što treba da znate u vezi sa bržom i boljom aplikacijom gela. Uštedite na vremenu turpijanja i savladajte nove tehnike. Naučite kada i koji dodatak za trupiju da koristite na efikasan i ispravan način, kako biste sačuvali zdravlje noktiju vaših klijenata! 

 

 

 

Kontaktirajte lokalnog distributera za više informacija.