ProNails Serbia

Smart Light

Smart Light

Smart Light LED lampa

ZA BRŽE I PRAKTIČNIJE SUŠENJE SVIH PRONAILS GELOVA

ProNails SMART LIGHT lampa ima četiri pojedinačna tajmer dugmeta za pametno LED sušenje. Tajmer dugmad su od 30 i 60 sekundi bilo da koristite Full Start ili Soft Start funkciju.  SOFT START funkcijom kontrolišete jačinu lampe na početku sušenja i utičete na smanjenje osećaja zagrevanja na noktu. FULL START funkcija koristi pun kapacitet lampe za optimanlo sušenje boja i sjajeva.

Svi ProNails Bazni i Bilder gelovi se suše 30 sekundi u SOFT START funkciji. SOFT START funkcija od 30 sekundi će početi sušenje kapacitetom od 40% i postepeno ga povećavati do 100%. Za klijente osetljive na osećaj zagrevanja možete usporiti proces sušenja i početi sa SOFT START funkcijom od 60 sekundi: ovako će sušenje početi smanjenim kapacitetom (od 20%) i polako će se povećavati do 100%. Za optimalno sušenje i smanjenje osećaja zagrevanja ProNails Smart Light lampu posebno preporučujemo za sušenje 3-u-1 gelova kao što su MASTER I ONE.

 

NAPREDNIJE & KRAĆE VREME SUŠENJA

30 SEK Soft start *

 • BAZNI GELOVI
 • FLEXI BILDER GELOVI
 • HARD BILDER GELOVI
 • 3-U-1 GELOVI ( MASTER & ONE )
 • KAMUFLAŽNI GELOVI
 • REPAIR GELOVI
 • * 60 SEK SOFT ZA OSETLJIVE KLIJENTE

30 SEK FULL START

 • SJAJNI GELOVI SA ČETKICOM (BOČICA)
 • SOPOLISH (BAZA-BOJA-SJAJ)
 • GELLAK GELOVI U BOJI
 • GELOVI ZA FRANCUSKI MANIKIR

60 SEK FULL START

 • SJAJNI GELOVI ( KUTIJICA )

NOVO SMART LED TEHNOLOGIJA

 

 

Keramičke sijalice 36W LED l

12x 400 nm LED sijalice za savršeno sušenje LED gelova

10x 365 nm LED sijalice za savršeno sušenje UV gelova

KAKO SE KORISTI SMART LIGHT LAMPA

Izaberite vreme i kapacitet sušenja

Izaberite odgovarajuće vreme sušenja (30 Sek ili 60 Sek) i kapacitet sušenja (SOFT ili FULL) na vrhu lampe prema ustaljenoj proceduri.
 

Automatski senzor ON/OFF

Automatski senzor ON/OFF : Postavite vašu ruku unutar lampe i aktivirajte senzore. Postavite srednji prst u ucrtan tunel na donjoj ploči sve do kraja. Za savršeno sušenje ostale prste stavite na predviđene pojedinačne lokacije. Lampa će se automatski uključiti a onda i isključiti kada se odabrani ciklus sušenja od 30 sekundi ili 60 sekundi završi.  

Vreme sušenja

Tokom sušenja tajmer dugme i logo će sijati. Kada radite u SOFT modu tajmer dugme i logo će sijati tirkizno plavo. Kada radite u FULL modu tajmer dugme i logo će sijati tamnije plavo.
 

Sušenje 5 prstiju

Za sušenje baznih gelova, gelova u boji i sjajnih gelova postavite svih 5 prstiju. Vodite računa da ih postavite u tačno predviđene pojedinačne pozicije za sušenje.
 

Sušenje 4 prsta

Koristite metodu sušenja 4+1 za bilder gelove i uvek ubacite celu ruku kod sušenja 4 prsta. Kada sušite palčeve posebno, koristite isključivo levu ili desnu predviđenu poziciju za to. Ne stavljajte palčeve na sredinu lampe jer neće imati dovoljno svetla za adekvatno sušenje. 
 

Ručno uključivanje ON/OFF

Možete ručno uključiti lampu pritiskajući ponovo željeno tajmer dugme. Ovo dugme će ostati uključeno tokom jednog ciklusa sušenja. Da biste ranije prekinuli vreme sušenja ponovo pritisnite tajmer dugme.