Master turpije


Master turpije su dizajnirane da vam pomognu da radite brže i efikasnije. Takođe, ono što je podjednako važno profesionalnim stilistima noktiju, je da turpije traju jako dugo. Ovo će imati značajan uticaj na smanjenje vaših troškova u salonu!

Visoke performanse: Master trupije ne zahtevaju dodatni pritisak prilikom upotrebe, što je veoma prijatno i za vaše klijente. Pored toga, radićete duplo brže nego običnim turpijama.

Lako se čiste: Svaki stilista noktiju vodi računa o higijeni. Lako i brzo ih možete čistiti Clinilosionom ili u UV sterilizatoru ne smanjujući kvalitet turpije. 

Saveti za čišćenje


Posle svakog tretmana, stilista noktiju treba da očisti i dezinfikuje svaku korišćenu Master turpiju Clinilosionom.

 

 

 

 

 

Master turpije postoje u 3 različita oblika

Ravan oblik

Ravna turpija se koristi za skraćivanje slobodnih ivica nokta kako bi on dobio željeni oblik i dužinu. Ova turpija se nikada ne koristi za turpijanje preko nokta.

Banana oblik

Za turpijanje nokatne površine, koristite banana oblik. Lako možete oblikovati bilder gel ovom turpijom.

Oblik polumeseca

Polumesec turpija je kombinacija ravne i banana turpije. Koristite ravnu stranu za skraćivanje i oblikovanje slobodnih ivica noktiju, a onda se samo prebacite na drugu zakrivljenu stranu i oblikujte površinu nokta. 

 

Master turpije su dostupne sa 4 različite granulacije

  • 240 granulacija je najblaža
  • 180 granulacija
  • 100 granulacija
  • 80 granulacija je najgrublja

Sve Master turpije imaju jednu granulaciju. To znači da je na obe strane ista granulacija.

Broj granulacije označava broj čestica u zrnu potrebnih za popunjavanje male površine (2,5 cm kvadratnih). Što je manja granulacija, veće su čestice i zbog toga je turpija grublja. Za turpiju sa većom granulacijom (na primer 240) potrebno je mnogo više čestica da popune istu površinu, što znači da su čestice manje i to daje blaži osećaj. ​  ​

Ukratko, što je viši broj granulacije, to će turpija biti blaža. Što je niži broj granulacije, to će turpija biti grublja i hrapavija.

Kako da izaberete pravu Master turpiju?

Kada birate odgovarajuću turpiju, postoje dve važne stvari koje treba da uzmete u obzir: granulacija turpije i oblik turpije. Ove dve stvari zajedno određuju kako ćete koristiti turpiju.  ​ ​

Rado ćemo vam pomoći u izboru! Isprobajte jednu od ovih turpija i ni jedna druga vam se neće svideti posle toga!