SMART LED LAMPA: SVETLA BUDUĆNOST!


U 2021. godini slavimo naših 40 GODINA PRONAILS-A. Povodom ove specijalne prilike, lansiramo našu voljenu SMART LED LAMPU u modernom kućištu koje izgleda kao mermer. Ovo je Limitirano izdanje, tako da je morate imati u svom salonu!

Zadiviće svakog klijenta! Jedinstveni mermerni izgled sa roze zlatnim postoljem je dizajn koji neće proći nezapažen! Ova lampa limitiranog izdanja je otporna na sve profesionalne tečnosti i lako se čisti Clinilosionom. Neophodna je svakom stilisti noktiju i pruža sve pogodnosti!

Treba znati


Soft Start režimom kontrolišete jačinu lampe na početku sušenja i utičete na smanjenje osećaja zagrevanja na noktu.

 

Full Start režim koristi pun kapacitet lampe za optimanlo sušenje boja i završnih sjajeva.

 

 

ZAŠTO KORISTITI SMART LAMPU?

Za brže i efikasnije sušenje svih ProNails gelova.

 • ProNails Smart lampa ima 4 zasebna tajmer dugmeta sa ugrađenom smart LED inteligencijom.
 • Tajmeri su od 30 i 60 sekundi u FULL Start ili SOFT Start funkciji.
 • SOFT funkcija omogućava usporavanje procesa sušenja za klijente sa osetljivim noktima

ProNails Smart lampa se preporučuje i za sušenje 3-u-1 gelova, kao što su Master i One, za optimalnu brzinu i kontrolu toplote.

 

NEMA PECKANJA, SAMO BRZINA SUŠENJA! OTKRIJTE 5 VELIKIH PREDNOSTI!

Ova inovativna LED lampa omogućava brže i efikasnije sušenje svih ProNails gelova. To znači da ćete znatno uštedeti vreme po klijentu i imati potpunu kontrolu da smanjite osećaj peckanja svom klijentu.

Pored toga, ova kvalitetna i profesionalna LED lampa je pametna investicija: ne troše se kao UV-lampe i ova ProNails Smart lampa garantuje savršeno sušenje, svaki put. Da li ste znali da nepravilno i nedovoljno sušenje gela može povećati mogućnost razvijanja alergije ili infekcije? 

Donosite pametne odluke. Posebno kada je reč o biranju lampe za sušenje gelova u vašem salonu. Kvalitetan uređaj vam nudi sigurnost, brzinu i komfor za klijenta. Prava lampa garantuje savršene nokte na svih 10 prstiju i bržu uslugu.


SMART = BRZO

Brže sušenje skraćuje vreme usluge. Smart LED lampa je napravljena da suši gelove što je brže moguće. Radite na noktima na svih 5 prstiju u isto vreme i sušite 30 sekundi po sloju.

SMART = KOMFOR
Eliminišite osećaj peckanja vašim najosetljivijim klijentima i sušite gelove u Soft funkciji. Koristite 30 SOFT za sve bazne i bilder gelove ili 60 SOFT za osetljive klijente ili gel novajlije.

SMART LAMPE ZA SVE VAŠE GELOVE
Smart lampa koristi dva tipa LED lampi i garantuje savršeno sušenje svih ProNails LED i UV gelova. Bilder gelovi, Gellak, Sopolish, bazni gelovi i završni sjajevi: sa Smart LED lampom posedujete savršen uređaj za sve vaše gelove. 

SUŠITE EFIKASNIJE
Savršeno osušeni nokti na svih 5 prstiju u isto vreme? To je moguće samo sa Smart LED lampom, zahvaljujući pametno pozicioniranim LED lampama i jasnoj indikaciji za položaj ruke.

SMART SENZORI
Postavite ruku, automatski se pali, sklonite ruku, automatski se gasi. Veoma jednostavno. Želite da preuzmete kontrolu? Imate je, samo jednim klikom na dugme!

SAVET!
Dobijamo česta pitanja vezana za jačinu naše lampe. Snaga izražena u watt-ima nije UV intenzitet. Watt-i označavaju koliko električne energije lampa koristi.SMART = FAST

Prijavite se na naš BESPLATAN webinar Motivacioni ponedeljak, 8. marta 2021. godine.

Ako želite da saznate više o važnosti savršenog i brzog sušenja bez osećaja peckanja, onda napravite mesta u svom rasporedu za naš webinar Motivacioni ponedeljak, osmog marta 2021. godine!

Nemački: 10-11h
Francuski: 14-15h
Engleski: 16-17h

Efikasnije i brže vreme sušenja

Tajmeri na Smart lampi su od 30 i 60 sekundi, bilo da koristite Soft Start ili Full Start režim.
Koja opcija se koristi za koji ProNails proizvod?

Soft start

Ovim režimom kontrolišete jačinu lampe na početku sušenja i na taj način smanjujete osećaj zagrevanja na nokima.

Svi bazni i bilder gelovi suše se za 30 sekundi u Soft Start režimu.
Soft Start na 30 sec će početi sušenje kapacitetom od 40% i postepeno ga povećavati do 100%.

Za klijente osetljive na osećaj zagrevanja možete usporiti proces sušenja Soft Start režimom na 60 sekundi: ovako će sušenje početi smanjenim kapacitetom (od 20%) i polako će se povećavati do 100%.

 

 

30 sec Soft Start se koristi za: 60 sec Soft Start se koristi za:
 • Bazne gelove
 • Flexi i Hard bilder gelove
 • 3-u-1 gelove (Master i One)
 • Kamuflažne i Repair gelove
 • Osetljive klijente
 • Gel novajlije

 

 

Full start

Ovaj režim se koristi za sve završne sjajeve, Sopolish, Gellak gelove u boji i gelove za francuski manikir za efikasno i savršeno sušenje.

 

 

30 sec Full Start se koristi za: 60 sec Full Start se koristi za:
 • Završne sjajeve sa četkicama (u bočici)
 • Sopolish (Baza - Boja - Sjaj)
 • Gellak gelove u boji
 • Gelove za francuski manikir
 • Sjajeve u kutijici

 

 

Kako se koristi Smart lampa?

Naučite sve o vremenu koje sušenje zahteva, o kapacitetu sušenja, o sušenju noktiju na 4 ili 5 prstiju odjednom, o automatskom paljenju i gašenju,...