Zdravi i jaki nokti za svakoga


Uz obimnu Anti-Age liniju za negu ruku, ProNails nudi odgovarajući asortiman proizvoda za negu noktiju koji čine prirodne nokte jačim, zdravijim i lepšim.

Lep, jak i zdrav prirodan nokat je osnova savršenog manikira. Posebno ako imate lomljive i slabe nokte, od izuzetne važnosti je da im pružite malo više nege.

Redovna nega i pravi hranljivi proizvodi, ne samo da će vam pomoći da oporavite svoje nokte, nego će učiniti da oni budu snažniji i da rastu brže. Veoma je bitno posvetiti dodatnu pažnju zanokticama i predelu oko nokta. Ispod njih se nalazi koren nokta gde se nokat formira. Na ovaj deo se treba posebno fokusirati da biste poboljšali celokupno zdravlje svojih noktiju.

Zaštita protiv gljivica na noktima

 

 

 

 

 

 

 

Šta je potrebno za idealnu negu noktiju?

SERUM ZA NOKTE

Ovaj serum je bogati hranljivi tretman. Intenzivno neguje i oporavlja nokte i čini ih vidno jačim i zdravijim.
Recite zbogom slabim, oštećenim i lomljivim noktima! 

GEL ZA OMEKŠAVANJE ZANOKTICA

Ovaj ultra efikasni odstranjivač zanoktica vam omogućava da lako i brzo potisnete suve, grube i izrasle zanoktice. Ovaj gel hidrira i hrani ne samo zanoktice, nego i nokte. 
Dostupna i dopuna od 100 ml.

OLOVKA ZA NEGU ZANOKTICA

Ekstremno efikasno ulje za omekšavanje zanoktica u olovci. Sadrži antioksidante koji stimulišu obnovu kože, a pored toga ima i divan miris. Ova olovka je jednostavna i brza za korišćenje! Idealna je za tretman suve kože koji će poboljšati elastičnost u predelu zanoktica. 

VITAMINA ULJE ZA ZANOKTICE

Zdrav koren nokta doslovno je osnova za zdrave i jake nokte, stoga je od izuzetnog značaja da negujete i hidrirate zanoktice i predeo oko nokta na pravi način. 


Vitamina ulje za zanoktice je idealan, bogati tretman za oporavak i negu zanoktica. Ova jedinstvena mešavina prirodnih ulja je prepuna podmlađujućih antioksidanata. Sadrži umirujuće i najhranljivije sastojake koji se mogu naći u prirodi. 
Dostupna i dopuna od 100 ml.

SKIDAČ LAKA BEZ ACETONA

Ovaj efikasan skidač će veoma nežno ukloniti lak za nokte i LongWear. Njegova formula bez acetona ne oštećuje i ne isušuje nokte. Pakovanje od 100ml poseduje bezbedan i jednostavan poklopac i idelano je za maloprodaju. 

 

OLOVKA ZA KOREKCIJU LAKA

Ova olovka lako briše greščice pri nanošenju laka, tako da vaši nokti izgledaju savršeno nalakirani. Pored toga, ovaj proizvod ima jedinstveno svojstvo da u isto vreme i hrani kožu. Olovka se može koristiti i za ispravljanje grešaka prilikom nanošenja Sopolish i Gellak boja. 

NAIL FUNGUS ZAŠTITA

Ovaj ultra efikasan sprej sprečava i leči gljivice na noktima. Sadrži klotrimazol koji se bori protiv gljivica, a pantenol pomaže u oporavku noktiju koji se listaju i koji su izgubili boju. Pomoću zgodnog raspršivača, možete higijenski i precizno naneti sprej na zahvaćeno područje. 

 

 

POVEĆAJTE PRODAJU U SALONU

HIDRIRA, LEČI I OMEKŠAVA ZANOKTICE I USNE

Ovaj meki buter je idealan za negu i omekšavanje zanoktica.
Može se koristiti čak i kao balzam za usne.
Ši buter i Ricinusivo ulje hrane pukotine
na vrhovima prstiju, zanokticama i usnama. 

SADRŽI

  • Ši buter: hidrira, oporavlja i omekšava zanoktice i usne 
  • Pčelinji vosak: neguje i sprečava starenje
  • Ricinusovo ulje: prirodno vlaži i stimuliše rast tkiva tako da leči pukotine na koži

POVEĆAJTE PRODAJU U SALONU

SVAKODNEVNA VITAMINSKA NEGA ZANOKTICA 

Tražite način da povećate potrošnju vaših klijenata? Sve što treba da uradite, jeste da postavite ovu prelepu kutiju na vidno mesto na vašem pultu. Ovaj proizvod će sam sebe prodavati, koristan je za svakog klijenta jer je u malom i praktičnom pakovanju za poneti. Vitamina ulje za zanoktice je jednostavno najhranljiviji i najefikasniji tretman za zanoktice koji postoji. 

ZA KOGA JE?

Za svakoga! Svim vašim klijentima koji rade Gel, Sopolish ili LongWear je ovo potrebno. Ova dnevna nega će sačuvati zdrave i jake zanoktice i nokte. Posebno je za klijente sa osetljivim, iritiranim i suvim zanokticama.

 

NASTAVITE UČENJE NA NAŠIM RADIONICAMA

 Edukacija 

Klasičan manikir je vanvremenski zato što je rezultat uvek jednostavan, a zadovoljavajući: Savršeno oblikovani nokti, opuštajuća masaža za ruke i pravilno nalakirani nokti - izgleda prosto, ali suština je u detaljima. 

 Edukacija 

Da, zanoktice treba da budu lepe! Ni preterano izrasle, ni crvene i iziritirane, ni iskidane ili isečene, nego zdrave i fino obrađene, tako da imaju tanku liniju konture za vaše prelepo nalakirane nokte.