ProNails Serbia

GELS-leduv NEW

LED-UV GELS

LED-UV GELOVI

IZBOR GELA JE POSTAO LAKŠI


Novi LED/UV gelovi se brže suše, skraćuju turpijanje ili ga ne zahtevaju i kreirani su da pomognu stilistima noktiju da skrate vreme usluge u salonu. Od sada ProNails gelovi rade brzinom (LED) svetlosti i suše se i u LED i u UV lampama.

 

Svaki gel ima svoj jedinstven kvalitet, primenu i tehniku. Odabir gela zavisi od željenog krajnjeg rezultata, iskustva stiliste noktiju i od tipa noktiju klijenta. Za tanke, fleksibilne nokte Flexi Bilder Gelovi pružaju savršenu fleksibilnost i vezivanje za prirodan nokat. Za normalne i jake nokte Hard Bilder gelovi su savršen izbor a koriste se i za izlivanje kratkih ili dužih noktiju. Kamuflažni gelovi su savršeni za maskiranje nesavršenosti na nokatnoj ploči i produžavanje nokatne ploče. Ukratko, za svaki tip nokta imamo idealan gel.

 

GELLAK COLOUR

The n°1 colour gel for professionals.
Gellak stands for perfect coverage, quick and easy application and more than 200 trendy and must-have colours. 

Base Gels

Bazni Gelovi

ProNails BAZNI GELOVI su prirodno fleksibilni i savršeno prijanjaju na svaki tip nokta. Omogućavaju vezivanje FLEXI i HARD bilder gelova. 

Flexi Builders

Flexi Bilder

FLEXI BILDER gelovi su u isto vreme i jaki i fleksibilni i pružaju maksimalnu jačinu i elastičnost svim tipovima noktiju. 

 
Camouflage gels

Kamuflažni gelovi

ProNails KAMUFLAŽNIM gelovima možete pretvoriti svaku nokatnu ploču, bilo da je kratka, oštećena ili izgrickana, u umetničko delo! 

 
Repair gels

Repair gelovi

Popularni ProNails FIBER FORCE gel je izuzetno jak i idealan je za ojačavanje tankih, slabih noktiju. EASY FIX  je veoma čvrst gel idealan za brze popravke bez korišćenja kalupa. 

Finishing Gels

Završni gelovi

Otkrijte naše najnovije i naprodavanije završne gelove sa četkicom. Naučite sve o njihovim svojstvima i razlikama.