Zašto koristiti Master 3 u 1 gel?


Ponudite svojim klijentima izgled noktiju koji svi želesavršen gel na noktima, prirodnog izgleda u svežim prirodnim nijansama. Ponudite to na najjači, najtanji i najbrži mogući način!  Ovaj neverovatno jak 3-u-1 bilder gel omogućava snažno prijanjanje i nakon sušenja daje jačinu i besprekoran sjaj prirodnom noktu. 

  • Može se naneti u tankom sloju kako bi se postigao ultra tanki prirodan izgled nokta.
  • Pogodan za izlivanje pomoću kalupa, na normalnim i jakim noktima.
  • Štedi vreme, jer skraćuje postupak do 30 minuta zahvaljujući tehnici nanošenja Master gela u vidu kapljice. 
  • Ovaj gel se izuzetno sam poravnjava. 

Dobro je znati


Spremite se da uštedite do 30 minuta po klijentu i gledajte kako vam posao cveta!

Postanite Master stilista noktiju! 

Ova radionica je samo za iskusne stiliste noktiju. 

 

 

MASTER

RAZVIJA 

 TVOJ BIZNIS 

 

Kako odabrati odgovarajući Master gel?

Koji izgled vaši klijenti najviše vole? Providan izgled? Babyboom ili prirodan izgled? French ili nežnu varijantu francuskog manikira? Otkrijte sve Master proizvode koji će zadovoljiti potrebe vaših klijenata. 

MASTER CLEAR

Master Clear je providna baza, Hard bilder i završni sjaj u jednom. Vezuje se veoma dobro za nokatnu ploču i ne zahteva turpijanje nakon nanošenja. Ovaj gel se odlično sam ravna i skraćuje vreme postupka do 30 minuta po klijentu. Savršen je za dobijanje prirodnog izgleda, francuskog manikira, kao i za nanošenje boje.

Više o Master gelu

Kako bi tehniku nanošenja Master gela doveli do savršenstva, mi preporučujemo da završite Master radionicu. U periodu od 3 sata naučićete kako da radite brže, a da pri tome postignete jednako dobre rezultate i vrlo tanke, jake nokte - sve to zahvaljujući  MASTER RADIONICI.

 

 

  Edukacija 

U toku radionice koja traje 3 sata naučićete kako da radite brže a da pri tom uradite tanke, jake nokte koristeći Master tehniku kapljice.