Smart lampa "40 YEARS"

Ref 29671

Smart LED lampa mermerni izgled - limitirano izdanje

Svetla budućnost!

  • Limitirano izdanje Smart LED lampe, mermernog izgleda
  • Za sigurnije i brže sušenje svih ProNails gelova
Good To Know

Ovaj mermerni izgled, limitiranog izdanja, kreiran je povodom 40. godišnjice ProNails-a.

Birajte pametno. Pogotovu kad birate lampu za sušenje gelova. Dobra lampa vam pruža sigurnost i brzinu, a klijentima komfor. Garantuje vam savršene nokte i brzu uslugu.

PAMETNO = BRZO
Brže sušenje znači kraće vreme usluge. Smart lampa je kreirana da vam omogući najbrže moguće sušenje gelova. Možete sušiti 30 sekundi svaki sloj, na svih 5 noktiju istovremeno.
 
PAMETNO = KOMFORNO
Eliminišite osećaj zagrevanja kod osetljivih klijenata koristeći Soft funkciju za sušenje gelova. Koristite opciju 30 SOFT za bazne i bilder gelove ili  60 SOFT za osetljivije klijente i novajlije. 

SMART SENZORI
Lampa će se automatski uključiti kad postavite ruku u lampu i automatski isključiti kad je sklonite. Veoma jednostavno. Želite da kontrolišete rad lampe? Možete i to, jednim pritiskom na dugme!

SMART LED SIJALICE ZA SVE GELOVE
Smart Lampa ima dve vrste led sijalica i omogućava savršeno sušenje svih ProNails LED i UV gelova. Bilder gelovi, Gellak, Sopolish, bazni i završni sjajni gelovi: Smart lampa je savršena za sušenje svih gelova.

SMART SUŠENJE
Savršeno osušeni nokti na svih 5 prstiju odjednom? Samo sa Smart lampom, zahvaljujući pametnom položaju led sijalica i jasno naznačenim pozicijama za ruke klijenta.

SAVET! Dobijamo česta pitanja vezana za jačinu naše lampe. Snaga izražena u watt-ima nije UV intenzitet. Watt-i označavaju koliko električne energije lampa koristi.

  • Bez osećaja zagrevanja! Brže sušenje!
  • Pametna investicija: LED sijalice traju duže od UV sijalica
  • Za brže sušenje gelova
  • Sigurnije sušenje, bez osećaja zagrevanja na noktima
  • Savršena za osetljive klijente
  • Savršeno sušenje sprečava pojavu alergija
  • Savršeno sušenje na svih 5 noktiju istovremeno

 

ProNails SMART LIGHT lampa ima četiri zasebna tajmer dugmeta sa ugrađenom smart LED inteligencijom. Tajmer dugmići su od 30 i 60 sekundi u FULL Start ili SOFT Start režimu. 

SOFT Start režimom kontrolišete jačinu lampe na početku sušenja i utičete na smanjenje osećaja zagrevanja na noktu. FULL Start režim koristi pun kapacitet lampe za optimanlo sušenje boja i završnih sjajeva.

Svi bazni i bilder gelovi suše se za 30 sekundi u SOFT START režimu. SOFT START na 30 sec će početi sušenje kapacitetom od 40% i postepeno ga povećavati do 100%.

Za klijente osetljive na osećaj zagrevanja možete usporiti proces sušenja Soft Start režimom na 60 sekundi: ovako će sušenje početi smanjenim kapacitetom (od 20%) i polako će se povećavati do 100%. ProNails Smart lampa se preporučuje i za sušenje 3-u-1 gelova, kao što su MASTER i ONE, za optimalnu brzinu i kontrolu toplote.

Utisci

Još uvek nema utisaka