HAJDE DA PROSLAVIMO 40 GODINA PRONAILS-A!


 

40 GODINA PRONAILS-A

To je 40 godina vodećih inovacija, 40 godina iskustva u oblasti nege noktiju, ruku i stopala, 40 godina postavljanja trendova boja i 40 godina povezivanja strastvenih profesionalaca iz sveta lepote!

To je razlog da se osvrnemo na neverovatan put koji smo prešli zajedno, razlog da pogledamo u budućnost, kako bi bili spremni za narednih 40!

Najviše od svega: 40 GODINA PRONAILS-A je razlog da slavimo 2021. i od nje napravimo izuzetnu godinu za sve nas!

 

PRONAILS JE NASTAO 80-IH

Kažu da su najbolje stvari nastale 80-ih... I da, to je definitivno bilo vreme izuzetno dobre muzike, kultnih pop zvezda i smelih modnih kreacija!

Ono najbolje što se dogodilo tih godina je to što su se žene konačno izborile za svoja prava u poslovnom svetu i zbog toga su one postale nezavisne i uspešnije nego ikad pre. Tokom 80-ih, žene su počele da rade naporno i da zarađuju. Sa tim uspehom žena, došlo je i novootkriveno samopoštovanje i želja da se to iskaže, pa je tako nastala i smela moda 80-ih.

Postoji čak i kultna pop pesma Donne Summer koja u potpunosti opisuje slavlje uspeha žena tokom 80-ih:

“Ona vredno radi za novac, tako da bi ti bilo bolje da je ceniš!”

Žene su želele da istaknu uspeh koji su postigle i zato su birale upadljive odevne kombinacije i počele su više da ulažu u sopstvenu negu. Inspirisani pop ikonama, u vreme 80-ih su akrilni nokti postali popularni, kao krajnji izraz osećaja moći, ženstvenosti i spremnosti da zavladaju svetom.

Zbog toga nije iznenađujuće što je ProNails nastao tokom 80-ih. Kreirala ga je žena koja je želela da postane uspešna podstičući druge žene da budu uspešne. To je postigla edukacijom žena da postanu vešti profesionalci za nokte i preduzetnici u svetu lepote i tako je ženama širom Evrope omogućila krajnji čin brige o sebi: da srede svoje nokte!

PRONAILS JE NASTAO U ANTVERPENU

Antverpen je vekovima bio poznat kao grad dijamanata, gde se zanat obrade dragog kamenja prenosio sa kolena na koleno. Ta veština je učinila Antverpen ključnim igračem u globalnoj industriji dijamanata, jer je u jednom trenutku 80% svetskih nebrušenih dijamanata prolazilo kroz Antverpen!

U Antverepenu takođe postoji strast prema modi. Zbog Kraljevske Akademije Umetnosti koja je jedna od deset najboljih škola za modni dizajn u svetu, Antverpen je grad gde su mnogi današnji uspešni talenti za modu naučili svoj zanat.

Ali najviše od svega, Antverpen je poznat po opsesiji prema rukama. Pošto su šake simbol grada, možete ih videti svuda - na grbu grada, u obliku statua, keksa i čokolade, a postoji čak i građevina moderne arhitekture koja je prekrivena malim šakama. Odakle sve ovo dolazi? Antverpen je skraćeno od ‘Hand-werpen’, što znači “baciti ruku” na holandskom. Ovaj izraz vodi poreklo od legende prema kojoj je lokalni heroj smaknuo velikog diva da bi spasao grad, tako što je odsekao njegovu ruku i bacio je u reku... 

Zbog toga je jasno što je ProNails nastao u Antverpenu. Jedino je u gradu dijamanata i mode, čiji je simbol šaka, mogao da oživi svetski brend, koji ulepšava ruke modernim bojama i pruža dijamantski sjaj noktima!

PRONAILS JE NASTAO U BELGIJI, U SRCU EVROPE

ProNails je nastao, ili tačnije, ProNails se proizvodi u Belgiji. Svi ProNails proizvodi su razvijeni, kreirani i proizvedeni u Belgiji u internacionalnom sedištu koje se nalazi u Brasschaat-u, blizu Antverpena. To znači da su proizvedeni u skladu sa najstrožim kozmetičkim regulativama, ali mi idemo i dalje od toga. Svi ProNails proizvodi, alat i tehnike su detaljno ispitani do savršenstva, kako bi savršen rezultat bio zagarantovan za svaki tip nokta ili klijenta i kako bi se očuvao prirodan nokat, kao i bezbednost i zdravlje klijenta u salonu i stiliste noktiju. 

Iz Belgije, srca Evrope, ProNails se distribuira profesionalcima za nokte širom Evrope kroz snažnu mrežu lokalnih partnera, koji prate viziju brenda sa istom strašću i iskustvom kao i tim iz Belgije. To čini ProNails pravim evropskim brendom, koji stoji iza vrhunskog evropskog kvaliteta i usluge!

PRONAILS JE BREND BUDUĆNOSTI

Sa neprestanim fokusom na inovacijama, ProNails konstantno radi na poboljšanju proizvoda kako bi pomogao profesionalcima da postanu još uspešniji, radeći pametnije, brže i bezbednije. Pored kontinuiranog truda koji se ulaže u razvoj proizvoda, potreba za inovacijama pokreće naše poslovanje i usluge. To je razlog što proslavljamo naših 40 godina lansiranjem potpuno nove digitalne platforme, koja će biti digitalno sedište za sve profesionalce i krajnje kupce i gde će moći da nađu informacije, edukacije, inovacije i inspiraciju, kao i da iskuse online kupovinu na višem nivou.

Naša misija za narednih 40 godina jeste da obezbedimo većem broju dama, da imaju pristup boljoj tehnologiji i na taj način ponudimo bezbedna rešenja, jednostavna za korišćenje, iz salona ili iz udobnosti svog doma.

Vođen ambicijom...

... da pomogne profesionalcima u svetu lepote da napreduju, ProNails je bio prvi u stvaranju inovativnih, kvalitetnih i lakih za korišćenje profesionalnih proizvoda i usluga još od 1981. Ovako je ProNails pisao istoriju poslednjih 40 godina! Pogledajte sa nama...

1981

1981. godine Catherine Clause je osnovala prvu belgijsku kompanuju, specijalizovanu za proizvodnju profesionalnih proizvoda za negu noktiju. Preduzetnički duh i kreativnost su pomogli kompaniji da se razvije i postane vodeći brend u Evropi u oblasti nege noktiju.

1983

 

Inspiracija i edukacija profesionalaca iz sveta lepote su uvek bili "u krvi" kompanije. 

To je vremenom preraslo u internacionalne ProNails edukacije, sa više od 200 centara za obuke širom sveta.

 

ProNails je predstavio UV gelove širom Evrope. Ova tehnika, koja je poreklom iz SAD-a, koristi UV-lampe za sušenje gelova. To je izazvalo drastičnu promenu u svetu profesionalnih proizvoda za nokte: pre toga, samo su se akrili koristili za veštačke nokte.

Inovativni gelovi omogućavaju veoma tanak i prirodniji izgled noktiju, koji nemaju prodoran miris kao akrili. 

1988

1995

ProNails predstavlja Perfection UV gelove u boji.

Ovaj tip gelova u boji će velikom brzinom postati najpopularniji među profesionalcima. 

2004

Professionails (po ovom imenu je kompanija bila poznata ranije) lansira prvi svoj časopis. To će prerasti u Naily News, naš sezonski časopis koji se objavljuje dva puta godišnje i prevodi u preko 10 jezika.

Svake sezone Naily News inspiriše, edukuje i pomaže uspešnim profesionalcima da budu inovativni.

2009. godine Paul Parein je preuzeo kompaniju i posvetio svoje vreme razvoju njenog potencijala. Pod Paulovim vođstvom, kompanija se fokusirala na inovacije proizvoda, poslovnu podršku, povećanje prodaje i strategijsko planiranje budućnosti. Danas kompanija ima oko 100 zaposlenih i izvozi ProNails brend u 45 zemalja zahvaljujući nezavisnim distributerima.

Lansiranje GELLAK gelova u boji. Danas su broj 1 gelovi u boji za profesionalce. Revolucionarni gel u boji koji štedi vreme i savršeno prekriva u dva sloja zbog dobre pigmentacije. U 2009. godini je predstavljeno 35 boja, a do sada ProNails ima 321 Gellak boju!

2009

2011

Lansiranje Sopolish-a. Ovaj revolucionarni trajni lak je nešto između laka za nokte i gela. Ova potpuno nova usluga traje samo 40 minuta i omogućava ženama da imaju savršeno nalakirane nokte preko 14 dana.

2012

Brend modernog doba za nova vremena: Professionails postaje ProNails, novi i potpuni brend u svetu lepote koji predstavlja stručnost, kvalitet i strast. Kraće ime, ali snažnije i sa novim i prepoznatljivim logom. ProNails je spreman da osvoji svet.

Kompanija se premešta u novu zgradu i seli globalno sedište na ovu novu lokaciju. Nova poslovna zgrada, kancelarije, proizvodnja, laboratorija i skladište. Najviši klimatski standardi su uzeti u obzir dok se gradilo. 2000 solarnih ploča na krovu za proizvodnju i više energije nego što je kompaniji potrebno!

Lansiranje novog pakovanja za gelove: najbolja kutija za gelove koja je ikad napravljena. 

Predstavljanje Vital Nail Skins sa Sopolish Protect & Peel tehnikom. Ovo omogućava lako ljuštenje Sopolish trajnog laka bez oštećenja prirodnog nokta. Po tome se ProNails ponovo odvojio od konkurencije koja je do tada nudila samo tehniku otapanja.

2014

2015

Lansiranje Vision Pro700.

ProNails kao kompanija dobija prvi ISO22716 SGS sertifikat.

2016

 

Predstavljanje nege Sopolish Protect & Peel tehnikom.

Lansiranje Vital Nail Seruma.

 

Novi LongWear lak za nokte: lak za nokte koji traje duplo duže od običnog laka za nokte!

Lansiranje nove linije za negu ruku za ličnu i profesionalnu upotrebu.

2016

2017

Lansiranje nove linije za negu noktiju za ličnu i profesionalnu upotrebu.

Novi LED/UV GELOVI – od ovog momenta svi gelovi su LED gelovi koji se brzo suše.

2018

Lansiranje SMART LED Lampe.

Za brže i efikasnije sušenje svih ProNails gelova, sa kompletnom kontrolom za sprečavanje mogućeg osećaja zagrevanja!

Lansiranje Flexi baznog gela.

Lansiranje nove linije za negu stopala za ličnu i profesionalnu upotrebu. 

2019

2020

Lansiranje ekonomičnijih i ekoloških dopuna za gelove.

Lansiranje Sapphire Gloss-a.

Lansiranje Baby Manikir tehnike električnom turpijom.

Lansiranje Sopolish Structure baze, prva podloga za trajni lak za slabe nokte koja daje oblik noktu i omogućava malo produžavanje nokta. 

Lansiranje Master Baby Boom, Soft French i Natural pakovanja.
I Master e-learning online obuke. 

2021

Sada je 2021 i ponosno slavimo naše fantastične četrdesete

Četrdeset zadivljujućih godina u industriji noktiju prepunih iskustava, ProNails momenata i lansiranja proizvoda koje smo podelili sa vama. Takođe, i ove godine ćemo predstaviti neke nove inovativne proizvode i moderne boje. Da, spremni smo za sledećih 40 godina u industriji noktiju!

Želimo da budete deo naše godišnjice! Hajde da proslavimo zajedno!