Enchanted kolekcijom

Enchanted kolekcijom slavimo sve što je tako divno i neobično. Jer svako i sve oko nas je mnogo više nego što nam se na prvi pogled čini!

Savršeni svet Instagrama ponekad može biti dosadan. Hajde da ponovo otkrijemo svu magiju začaranog sveta u kom živimo!

Enchanted Forest

 

Zelene Boje misterioznije

Zelene boje su tamnije, dublje i misterioznije ove sezone. To se odnosi i na novu nijansu boje za nokte. Kao u začaranoj šumi gde sunčeva svetlost ne prodire zbog gustine zelenila, tako i ova boja ne otkriva odmah sve svoje tajne.

Mystic Mauve

 

Misteriozna boja

Da li je ova boja ljubičasta ili braon? Misteriozna je i ne otkriva tako lako. Ona je prelepa, tamna i neutralna, savršena za elegatan ali ipak moćan izgled nokta.

Pearlesque

 

Staromodna roze

Ova staromodna roze – bež boja će vašim noktima dati romanitčni biserni sjaj- ali taj sjaj je kao posut prašinom- kao zamagljeni odsjaj starog ogledala što će izgledu dati posebnu dubinu.

LUCID DREAM

 

Roze boja koja

Sanjate li ili je ova predivna boja zaista stvarna? Kada radite nokte u ProNails salonu teško je reći šta je san a šta java. Lucid Dream je sanjiva, prljavo roze boja koja je savšeno neutralna nijansa u ovom svetu punom kontrasta.

ARCTIC CAVE

 

Ledenu prinzecu

Pomislimo na smelu ledenu prinzecu. Pogledajte bolje i videćete da ova ledena sivo bela boja u sebi nosi magično plavu boju svetlucavog polarnog svetla!

NOCTURNAL CHARME

 

Kada padne noć

Kada padne noć, zvezde zablistaju i vukovi počnu da zavijaju ova prelepa tamno plava boja zablistaće u noći. Ona je zimska verzija ovogodišnje letnje popularne E -shock