Take me There Kolekcija

Potreban vam je svež vazduh, prostor za sebe, želite da otkrivate nova mesta. Ove boje će vas odvesti gde god vi želite. Zemljani elementi se vide u svakoj vrcavoj nijansi. Pesak, nebo, kamenje, priroda. Ovo je kolekcija koja vas ne menja, nego vas nosi. Daleko od svega, na krilima vetra.

Nove nijanse će odvesti vaše klijente na opuštajuće putovanje i doneti dašak svežeg vazduha u vaš salon. Vaša sjajna usluga i stručnost, omogućava klijentima da nedeljama izgledaju najbolje moguće, gde god da su.

SEA SAGE

 

SEA SAGE

Prirodna, nežna zelena boja žalfije. Elegantna nijansa se, manje- više nosi kao „nude”.

BREATHE

 

BREATHE

Ispunite pluća svežim vazduhom i probudite optimistu u sebi. Ova nebo plava, moderna nijansa se savršeno uklapa sa “nude” i zemljanim tonovima.

Antilope

 

ANTILOPE

Topla, koralna narandžasta, inspirisana oblicima kanjona Antilopa. Ovaj jarki, zemljani ton, prati svaki oblik nokta, uglađen i čist. Prelepo će izgledati na blago potamneloj koži.

MOONSCAPE

 

MOONSCAPE

Svetlucava bela boja koja podseća na mesečinu. Božanstveno vanvremenska i savršena za leto!

DESERT DEW

 

DESERT DEW

Veličanstvena, kao rosa koja svetluca u pustinji. Osetićete svitanje koje se budi u vama. Ova bež boja peska, bogata sedefom, učiniće vas Boginjom Pustinje!

RED KITE

 

RED KITE

Koralni roze podton, čini ovu crvenu nijansu svežom, nežnom, ali i upadljivom. Prirodna i intenzivna u isto vreme. Mirna ali turbulentna, kao zmaj na vetru.