Supercharged kolekcija

Ovog leta želimo intenzivne boje na noktima. Njihova najveća moć je u tome što su zabavne. One momentalno podižu raspoloženje. Razmišljaćete samo pozitivno.

Ovih šest novih boja napuniće vas dozom energije, baš kao što to čine sunce, vitamini i dobre vibracije. Ove jarke nijanse će vas učiniti živahnim. Što intenzivnije, to bolje. Nikada ih se nećete zasititi.

E-Shock

 

ELEKTRIČNA PLAVA SA ŠOK EFEKTOM

Goruća, jarka i upadljiva. Ova jaka plava, daje kontrastni akcenat svakom izgledu. Naročito je lepa u kombinaciji sa nude nijansama.

Drink Pink

 

DRINK PINK PINK BOJA KOJA GASI ŽEĐ

Vesela pink u koju želimo da uronimo. Slatki moktel života? Ili gorak miks svega za šta se zalažete? Još jedan Virgin Cosmopolitan, molim!

Supersonic

 

LJUBIČASTA BOJA BUDUĆNOSTI

Intenzivna ljubičasta je brža od bilo kog zvuka. Ova trendi boja je simbol našeg sveta, koji se menja neverovatnom brzinom. Usmerite eksploziju ove boje na svoj način!

SPRITZ-IT

 

SVEŽA KAO ZRELO VOĆE

Pssshht. Dobrodošli na zabavu sa ProNails-om. Ova izazovna boja će odlično izgledati i na noktima na nogama. Naročito uz preplanulu ili bronzanu boju kože! Volite svoje telo!

CHERRY BOMB

 

ŠLAG NA TORTI

Intenzivna, višnja crvena, sa voćno šećernim sjajem. Aktivirajte ovu eksploziju boje na vašim noktima – tako je seksi! Ova boja je šlag na torti Supercharged kolekcije!

MELON SLUSH

 

VAŠA NOVA LJUBAV

Zdrobljeni led na tvojim usnama, nežan ukus dinje u ustima. Ova letnja, voćna boja je veoma sveža! Da li će "Melon Slush" biti tvoja nova simpatija?