VISION PRO 800: NAPREDNA TEHNOLOGIJA LUKSUZNOG DIZAJNA


Godišnjica kao što je ova zahteva potpuno nove inovacije! Da, iako je ProNails proizvodnja u Belgiji, udružili smo snage sa svojim partnerima, nemačkim inženjerima, kako bismo napravili potpuno novi električni uređaj za nokte.

Kako bismo dokazali da napredna high-tech inovacija može u isto vreme da bude i prelepa, kreirali smo najbolju električnu turpiju za nokte na tržištu sa luksuznim i privlačnim dizajnom koji nikada ranije niste videli! Sa ponosom Vam predstavljamo potpuno novu Vision Pro 800!

ŽELITE DA REZERVIŠETE BESPLATAN DEMO TERMIN?


Kontaktirajte svog distributera ili ostavite svoje podatke i zakažite besplatan termin za demonstraciju u trajanju od 30 minuta u Cash&Carry prodajnom objektu u vašoj blizini. Možete probati uređaj i sami se uveriti u sve prednosti ove mašine. Našem ProNails ekspertu će biti zadovoljstvo da odgovori na sva vaša pitanja.

ŽELITE VIŠE INFORMACIJA?


Da li želite da saznate više detalja o ovom inovativnom električnom uređaju za nokte pre nego što zakažete demo termin? Ostavite svoje podatke ovde i kontaktiraćemo vas!

PROPUSTILI STE NAŠ WEBINAR?


Ovde možete odgledati naš najnoviji webinar Motivacioni Ponedeljak o novoj Vision Pro 800 turpiji. Otkrićete kako da koristite uređaj, koje su prednosti i kako će ova inovativna električna turpija promeniti vaš način rada zauvek!

ŽELITE DA VIDITE VIŠE?