Spremni za raznobojno leto?

Ovog leta ćemo ponovo uživati u životu zajedno! Zato želimo da prenesemo taj dobar letnji osećaj i na spoljašnji izgled, zar ne?
Vaši klijenti će poželeti lepe letnje nokte i negovana stopala! Ove boje će vam pomoći da im pružite ono što im je potrebno.

40 godina ProNails-a znači 40 godina profesionalnih, trendi boja kojima ćete klijentima omogućiti da zasijaju svaki put.  

Koje boje su u trendu ovog leta?

Jasno vidimo da će u trendu biti neutralni, "nude" i nijansirano beli tonovi koji daju izgled svežine i čistote. Gledajte na to kao na novi početak posle pandemije.

Ali i jarke pink i crvene nijanse će biti popularne ove sezone takođe. Tople, senzualne i živahne boje koje ističu zavodljivost i ženstvenost.
 

Letnji klasici: 40 godina boja!

Idealna letnja boja za dobro raspoloženje? Izbor se razlikuje od klijenta do klijenta! Svetla ili pastelna, fluorescentna ili živopisna? Na vama je da preporučite pravu boju određenom klijentu. Naša nova kolekcija letnjih klasika sadrži sve navedene nijanse. Odabrali smo 6 najprodavanijih Gellak boja i kreirali ih u Sopolish i LongWear formulama.

#Latte

Ovo je mlečna, nijansirano bela koja podseća na jednostavan novi početak.

#Dulce De Leche

Ova karamel boja je najomiljenija, jedna od najpopularnijih "nude" nijansi svih vremena!

#Scuba Pink

Ova jarko roze, skoro fluorescentna roze boja će lako istaći vaše nokte.

#Milano

Sa ovom nežnom, neutralnom roze nijansom, uvek ćete izgledati veoma otmeno.

#Law of the Jungle

Ova intenzivna, atraktivna boja maline, istaći će vašu unutrašnju snagu.

#Sensational

Ova senzualna, crvenkasto-roze nijansa će osvojiti mnoga srca.

 

Istaknite kolekciju letnjih klasika

Letnji klasici - Sopolish set

Pakovanje tri postojeće Gellak nijanse koje su sada dostupne i u Sopolish formuli sadrži 284 Dulce de Leche, 283 Latte i 285 Milano. Prelepe, popularne, prirodne nijanse.

Stoni displej i pozadina - Letnji klasici 

Zamenite pozadine predhodnih kolekcija novom, na vašem displeju za LongWear lakove! Pokažite klijentima da posedujete najnovije trendi boje u vašem salonu.

LongWear drveni displej - Letnji klasici

Ovaj drveni displej limitiranog izdanja kreiran u beloj boji samo za ovu kolekciju! Možete izložiti 6 novih LongWear boja, LongWear Start i Finish.