40 GODINA PRONAILS-A: LIMITIRANA IZDANJA


Neki od naših najpoznatijih proizvoda dobijaju svečani izgled ove godine! Otkrijte ih.

Kolekcija Sopolish boja

Nove Sopolish boje stižu u pakovanjima limitiranog izdanja, u belo-roze bočici sa ombre efektom, sa poklopcem boje roze zlata i jedinstvenom oznakom boje u ime 40. godišnjice. Ova luksuzna pakovanja su otporna na UV zrake, pogodna za profesionalnu upotrebu, tako da će ostati prelepa, a boja nepromenjena do poslednje kapi! 

Svih 12 Sopolish boja nove kolekcije možete kupiti i zajedno, u kutiji! Kupovinom ovog paketa, dobićete na poklon wobbler i nalepnicu za izlog. 

LongWear displej

Vision Pro 800

Uskoro ćemo predstaviti novu turpiju visoke tehnologije - Vision Pro 800!

Smart Light Lampa Mermer

Novi, mermerni izgled će impresionirati svakog klijenta! Jedinstveni dizajn uz postolje boje roze zlata, sigurno će privući pažnju na vašem stolu. Lampa koju svaki stilista noktiju mora imati, donosi brojne prednosti: štedi vreme, bez osećaja zagrevanja na noktu!

USKORO U PRODAJI! Set Anti-Age Light krema za ruke: 3 mirisa

Ovaj set, limitiranog izdanja, sadrži Anti-Age Light kreme za ruke sa tri divna mirisa:

  • Wild Orchid (topao, senzualan)
  • Lush Garden (svež, energičan)
  • White Ginger (nežan, neutralan).

Neophodne su u svakoj tašni. Imajući u vidu da svaka žena ima više od 10 tašni...izračunajte sami!

Uskoro dostupne!

Vitamina ulje za zanoktice - beli đumbir

Od sada vaši klijenti mogu da biraju između dva ulja za zanoktice: standardnog i novog ulja limitiranog izdanja sa mirisom belog đumbira! Neka osete razliku i budu uvereni da su odabrali ono pravo za kućnu negu.

Sredstva 1 Litar

Vaša omiljena litarska pakovanja ProSeptic-a (za ruke i nokte), Clinilotion-a (za pribor) i Skidača laka bez acetona su dobila novi izgled povodom 40. godišnjice! Ova jedinstvena pakovanja će biti prelep suvenir za 40 godina postojanja ProNails-a, priče u kojoj i vi imate veliku ulogu.

Planer za salon

Planer za salon sa oznakom 40. godišnjice ProNails-a je neophodan svakom stilisti noktiju. U njemu se nalazi kalendarski pregled godina od 2021-2025, kolone za četiri zaposlene i zakazivanje termina na 30 minuta. Pored toga, stranice možete ukloniti, a na kalendaru možete sami upisati datume onda kad odlučite da počnete da koristite planer.

ŽELIŠ DA SAZNAŠ VIŠE?