DREAMSCAPE

Manikir je savršen povod da napraviš pauzu i zaboraviš brige dok sanjariš o idealnoj budućnosti. Nova, sveža boja na noktima je kao novi početak prepun mogućnosti. Da li odlutaš zamišljajući nežno obojene pejzaže, oaze mira i spokoja, pune pozitivne energije? ‘DREAMSCAPE’ kolekcija je inspirisana ovim mestima iz snova. 

Ova kolekcija nudi paletu čudesnih boja koje će na najbolji način istaći tvoju ličnost i pružiti ti odmor od dnevnih obaveza. Zahvaljujući novim bojama "Dreamscape" kolekcije na noktima, osećaćeš se dobro, ispunjeno i spremno za svetlu budućnost koja dolazi!

#Daydream

Manikir je oreol tvoje duše. Ako želiš da blistaš u punom sjaju, tvoje ruke bi trebalo da predstavljaju tvoju ličnost. Ova blistavo žuta će se kao puter razmazati po noktima i dovesti te u savršeno stanje uma, negde između snova i realnosti.

#Imagine

Tvoj manikir je odraz tvoje mašte. Samo jaki mogu kreirati svoju budućnost. Ova nežna, jednostavna roze nijansa sve govori: tvoja budućnost je svetla i jasna.

#Peachfulness

Današnji snovi su sutrašnja dela. Svet vaših snova nije utopija, vi držite konce! Pokažite samopouzdanje, neka vaši nokti govore umesto vas. Ova umirujuća, uravnotežena nijansa breskve će vas ispuniti energijom. Rumena boja će se preslikati i na vaše obraze. 

#Youphoric

Okružite se stvarima koje vas raduju, zaboravite sve nepoželjno.
Vi ste u središtu svog života. Neka se svet vrti oko svoje ose. 

 

#Statuesque

Znaš za šta se zalažeš? Ne dozvoli da te iko pokoleba!

Tvoja jedinstvenost proizilazi iz tvojih snova i zato bi joj se trebalo diviti u realnosti. Ti si skulptura, primer upornosti, neuništiva, a pristupačna.

Ko ne bi želeo ovakvu boju noktiju?

#Wonderland

Sa ovom svetlucavo - roze bojom na noktima, sanjarićeš o veličanstvenom izlasku sunca na nekoj rajskoj destinaciji.
Ova nežna nijansa sa šljokicama potpuno odgovara tvojoj žudnji za životom!

Pronađi inspiraciju i kreiraj ProNails izgled

ŽELIŠ DA SAZNAŠ VIŠE?

ŽELIŠ DA VIDIŠ VIŠE?