Kolekcija "Born in the 80s "

Fantastičnih četrdeset! ProNails ove godine puni 40 i to je veličanstveno. Četrdeset divnih godina u industriji noktiju, prepunih iskustava koje smo podelili sa vama. Ova 2021. će, bez sumnje, biti godina za slavljenje!

Mogli bismo da napravimo žurku i otvorimo šampanjac, ali radije ćemo vam predstviti ono što najviše volite: najnovije trendi boje i proizvode za salon, limitiranih izdanja, koje morate imati!

Imajući na umu da su najbolje stvari nastale osamdesetih, kolekcija će biti odvažnija od naramenica koje su tada bile moderne. Živite raznobojan i neustrašiv život, zar ne?

#BORN IN THE 80S 

Ti si prava diva iz sapunica osamdesetih sa jarko crvenom bojom na noktima. Tvoji protivnici nemaju šanse: sa lakoćom ćeš ih zavrteti oko prsta. Tvoji obožavaoci će moliti za autogram, ali i za broj tvog stiliste noktiju!

Ova živahna crvena će lepo stajati svakoj ženi. Uklopi je sa crvenim karminom i grupa Kiss će poželeti da izabere drugo ime.

#SWEETEST TABOO  

Koji tabu želiš da razbiješ? Možda je sledeći termin u salonu prilika za to? Izaberi ovu moćnu lila nijansu: nokti će izgledati kao da je po njima pala ljubičasta kiša iz pesme Prince-a.

Želiš da se istakneš? Ova ljubičasto-plava nijansa na noktima će vratiti davno zaboravljene trendove. Lako će istaći tvoju originalnost.

 

 

#ABSOLUTELY AWESOME 

Trendseteri vole nesvakidašnje kombinacije boja. Svetlo zeleni nokti uz drečavo roze kombinezon i snežno bele patike? Bićeš najpopularnija sa ovom preslatkom bojom na noktima!

Otplešite u noć (uz zaboravljene pop hitove) sa ovom modernom zelenom nijansom. Zvezda je rođena! Konfete će leteti u njenom pravcu!

#WALKING ON SUNSHINE 

Ujutru može da te pokrene samo veliki đus od pomorandže? Da li je sunčeva toplota tvoj životni pokretač? Ova zabavna boja je baš za tebe! Čista nostalgija će te vratiti u prošle dane.

Ova sveža nijansa će učiniti da ti oči zasijaju i izmamiće ti širok osmeh. Živopisna narandžasta sa crvenkastim odsjajem odgovara svakom raspoloženju!

#BLOCKBUSTER BABE 

Zdravo, srednjoškolko! Ti si obožavateljka žvakaćih guma? Raspust je! Vreme je za takmičenje u duvanju balona dok sa nestrpljenjem čekaš da tvoja simpatija naiđe. Da li se još uvek sećaš hita koji si volela? Ili flipera koji si igrala, vodeći računa o svežem manikiru?

Ova mlečno roze nijansa će vas podsetiti na žvakaće gume i najveću šećernu vunu!

 

 

#SUGAR HIGH 

Ova zanimljiva boja na noktima će vas vratiti u topli letnji dan uz veliki sladoled i gazirani sok. Najslađi greh u to vreme je bila pop muzika 80-ih - ona bar nije bila štetna za naše zube!

Svetlucava boja lubenice je svetlija od zavodljivih neon svetala. Vaša želja za slatkišima će biti zadovoljena nedeljama!

Pronađi inspiraciju i kreiraj ProNails izgled

ŽELIŠ DA SAZNAŠ VIŠE?

ŽELIŠ DA VIDIŠ VIŠE?