Back to Glam

Back to Glam kolekcija sadrži 3 veoma tople boje za sezonu jesen/zima u roze, crvenoj i bordo nijansi. Svaka od njih ima svetlucavi sloj na površini ili u sredini. Ove boje su veoma glamurozne i sjajne za prazničnu sezonu.

Praznična sezona je vreme za dobru hranu, okupljanje, tradicije i naravno SLOBODU! Svečane haljine, ples i ekstravagantno odevanje su bili inspiracija za osmišljanje kolekcije jesen/zima. Svetlucave šljokice, blistavi sjajevi i prelepi nokti!

Merry Merlot

Bordo boja koja miriše na pikantno, ali pitko crveno vino. Blagi sedef čini ovu boju bogatom i modernom koja ide uz sve odevne kombinacije. Ni najlepše upakovan poklon, ni svetlucave dekoracije na jelci nisu ravni ovoj jesenjoj boji. Dovoljan je jedan pogled na ovu boju i vaši klijenti će osetiti Novogodišnju euforiju.

Cheerful Cinnamon

Prelepa crvena boja sa primesama egzotičnog cimeta pomalo podseća na popularnu boju Cinnamon Craving. U susret praznicima koji se bliže, treba da probudite veselje kod vaših klijenata. Ova boja je takođe idealna za otvorene cipele. Topli tonovi, svetlucave šljokice, počinje mnogo da liči na Božić.

Sparkly Rose

Nežne roze šljokice, moderna boja koja pristaje svim uzrastima i koja podseća na popularnu boju Nostalgic Rose. Ove svetlucave šljokice su praznik za oči i izgledaju kao dragulji na vašim noktima. Upadljive šljikice čine Sparkly Rose prazničnom i glamuroznom bojom, koja može da se nosi na sve zbog svoje nežne nijanse. Ova boja predstavlja visoku modu i čist izgled u isto vreme.