Opening Dance

Holding Hands

Sweet Gesture

Close Contact

Bare Necessity

Subtle Move

SPREMNI ZA NOVI POČETAK I POVRATAK OSNOVNIM STVARIMA

Neutralne nijanse su sve popularnije kako na noktima, tako i u svetu mode
i lepote. Nakon pandemije svi želimo svež, mladalački, čist i zdrav izgled. Prirodan, ali ipak sa primesom boje. Gledajte na to kao na novi početak, kada svi želimo da osetimo kao da smo ponovo rođeni. Ističemo svoj zdrav prirodni sjaj. Tople i neutralne nijanse, kao što su bež, svetlo siva i mlečno bela, savršeno se uklapaju sa prirodnim tonom naše kože. Uz minimalni make-up, sa mnogo više pažnje posvećene svakodnevnoj nezi naše kože i tela.

SAVRŠENA NEUTRALNA NIJANSA ZA SVAKOG KLIJENTA

Ove boje su jedva vidljive a ipak veoma otmene. To su osnovne boje koje će ostati popularne tokom različitih sezona. Najveća prednost? Zaista se savršeno uklapaju sa svim i savršeno odgovaraju svakom! Svaki salon treba da ih ima!

VIŠE OD TRENDA

Ova kolekcija je mnogo više od prolaznog trenda. Ove vanvremense nude nijanse će biti prisutne godinama: za nežni, svakodnevni izgled, za venčanja i slavlja... Na vama
kao stilistima je da svakom klijentu ponudite savršenu nude nijansu. Sa vašim iskustvom i širokim spektrom boja, moći ćete da nađete savršenu nijansu za svaki ton kože!     

Opening Dance

Sveža i magično svetlucava bela sa mlečnim podtonom. Nokti
koji klize niz lepršavu svilenu haljinu. Igraju i svetlucaju sa
svakim pokretom koji napravite. 

Holding Hands

Ova svetla prirodna nijansa ima roze podton i savršen
je prelaz između bele i veoma svetle pink boje. Toplina
ispreplitanih ruku vam daje osećaj sigurnosti.

Sweet Gesture

Ova upečatljivo svetlo roze boja je nežna i slatka u isto
vreme. Savršena nijansa uz koju ni najsuptilniji pokret
rukom neće proći nezapaženo.    

Subtle Move

Kao kafa sa mlekom, ova neutralna nijansa ima bež podton. I najmanji pokret rukom neće proći nezapaženo jer je ova boja čista i veoma popularna ove sezone.

Bare Necessity - Dots on top mat izgled

Za mnoge, ovo je savršena nude boja: nije bež, pink, niti boja breskve. Neutralna je, a ipak savrsena nude nijansa. Neophodna je u salonu svakog stiliste!

Možete brzo upotpuniti bilo koji izgled noktiju sa samo jednim završnim slojem iz Nail Art kolekcije. Mat završni sjaj koji sadrži male, crne tačkice različite veličine, daće vašim noktima izgled malih jaja prepelice.

Close Contact

Tamnija nude nijansa koja savršeno pristaje različitim tipovima kože. Ko vam je bitan u životu? Sa kime želite da budete bliski?