Garden of delights

Hot Mesh

Stay on Taupe

Foxy Fury

Ride my Carmine

Magestic Magenta

DA LI STE SPREMNI ZA VRISAK? OSLOBODITE SVOG UNUTRAŠNJEG PARTY MANIJAKA!

Svi oni koji prate trendove se slažu: posle pandemije ćemo živeti modernu verziju Burnih Dvadesetih, novi, veseo period slobode, zabave, glamurozne šminke i luksuzne odeće. Sećate se kultne scene žurke iz filma “Veliki Getsbi” reditelja Baza Lurmana? To je ono što imamo na umu! Svi želimo da zakoračimo na podijum i osetimo se ponovo živim! U svetu mode, povratak večernje toalete se slavi neizostavnim glamurom, sjajem i šljokicama. Ove sezone, odeća za žurke će se isticati u vašem garderoberu! Posle godine provedene u trenerci, ljudima je potrebno malo ekstravagancije!

Magestic Magenta

Veličanstvena boja puna topline. Ova jarko pink nijansa namiguje
Art Deco atmosferi dvadesetih. Intenzivna i upečatljiva, naročito
u kombinaciji sa tamnom odećom.

Garden of delights

Khaki boja je u trendu ove jeseni. Doživite svaku žurku kao uzbudljivu baštu prepunu tajni. Dobar provod je u vašoj prirodi!

Stay on Taupe

Khaki is the trend colour for this autumn. You see every party as an exciting garden full of secrets. Having fun is your second nature!

Hot mesh

Feel free to make a mess, as long as you stay sexy doing it. With this dark anthracite on your nails, you can do anything you want. Rebellious, maybe even a bit cocky? Go girl! Hot Mesh is this fall's leading lady of the dark nail colours.

Ride my Carmine

Baš kao na poznatoj umetničkoj slici Tamare de Lempicke, koja je zabeležila stil Art Deko ere, zamislite sebe iza
volana, vozeći se otmeno kroz život, sa crvenom bojom
na noktima. Slobodna vožnja radi uživanja, bezbrižni kao u
dvadesetim godinama. Spremni za vožnju?

Foxy Fury

Kesten smeđa jesenja nijansa, vatrena i zavodljiva, kao i uvek. Zapalite užarenu iskru u vama i neka vas obuzme groznica zabave.