ProNails Serbia

Longwear-New

LONGWEAR LAKOVI ZA NOKTE
LONGWEAR LAKOVI ZA NOKTE

LONGWEAR LAKOVI ZA NOKTE

Kao brend od poverenja za mnoge profesionalce iz sveta lepote, mi zaista verujemo da je normalno da žene danas žele samo ono najbolje. Lepota mora biti savršena, jednostavna i dugotrajna. Nokti koji izgledaju profesionalno i luksuzno, a ipak čudesno jednostavno? Baš takvi mogu biti vaši zahvaljujući novom ProNails LongWear laku za nokte.

 

 

LONGWEAR COLOURFIX TEHOLOGIJA

je pametna inovacija koja omogućava rekordan rok nošenja. Nakon nanošenja, LongWear Start, Boja i Finish u kombinaciji, udružiće snage da stvore snažnu vezu zahvaljujući svojim jedinstvenim formulama koje savršeno funkcionišu zajedno. Ova kombinacija čini LongWaer jačim i dugotrajnijim u poređenju sa bilo kojim običnim lakom za nokte.

KAKO SE NANOSI?


 

1.Start

  • Štiti nokatnu ploču od promene boje
  • Sprečava krzanje
  • Produžava vreme nošenja

3. FINISH

  • Neverovatan sjaj
  • LongWear ColourFIX  tehologija
  • Brzo uklanjanje

KAKO SE NANOSI?


Ne morate biti stilista noktiju da biste koristili LongWear. Prilagodili smo četkicu za ultra brzo i jednostavno nanošenje: pljosnata je, zaobljena i širi se prilikom upotrebe. Veoma praktična za kućnu upotrebu! Ipak ništa se ne može uporediti sa profesionalnom stručnošću ProNails eksperta. Neka vam nalakiraju vašu omiljenu LongWear boju nakon osvežavajućeg manikira u vašem omiljenom salonu i vaše ruke će sijati kao nikada pre!

Pronađi najbližeg distributera

Unesite vaš poštanski broj i pronađite distributera u vašoj blizini

LONGWER NA DRUŠTVENIM MREŽAMA