SMART LED LAMPA: SVETLA BUDUĆNOST!


U 2021. godini slavimo naših 40 GODINA PRONAILS-A. Povodom ove specijalne prilike, lansiramo našu voljenu SMART LED LAMPU u modernom kućištu koje izgleda kao mermer. Ovo je LIMITIRANO IZDANJE, tako da je morate imati u svom salonu! 

Da li biste voleli da saznate više?

Onda se registrujte na naš BESPLATAN webinar Motivacioni Ponedeljak u ponedeljak 08/03/2021 čija je tema važnost savršenog i brzog sušenja bez osećaja peckanja! 

Nemački: 10-11h
Francuski: 14-15h
Engleski: 16-17h

Zašto koristiti Smart lampu?

Donosite pametne odluke. Posebno kada je reč o biranju LED lampe za sušenje gelova u vašem salonu. Kvalitetan uređaj vam nudi sigurnost, brzinu i komfor za klijenta. Prava lampa garantuje savršene nokte na svih 10 prstiju i bržu uslugu.

1. SMART = BRZO

Brže sušenje skraćuje vreme usluge
Smart LED lampa je napravljena da suši gelove što je brže moguće. Radite na noktima na svih 5 prstiju u isto vreme i sušite 30 sekundi po sloju.

2. SMART = KOMFOR

Eliminišite osećaj peckanja vašim najosetljivijim klijentima i sušite gelove u Soft funkciji. Koristite 30 SOFT za sve bazne i bilder gelove ili 60 SOFT za osetljive klijente ili gel novajlije.

3. SMART LAMPE ZA SVE VAŠE GELOVE

Smart lampa koristi dva tipa LED lampi i garantuje savršeno susšenje svih ProNails LED i UV gelova. Bilder gelovi, Gellak, Sopolish, bazni gelovi i završni sjajevi: sa Smart LED lampom posedujete savršen uređaj za sve vaše gelove

4. SUŠITE EFIKASNIJE

Savršeno osušeni nokti na svih 5 prstiju u isto vreme? To je moguće samo sa Smart LED lampom, zahvaljujući pametno pozicioniranim LED lampama i jasnoj indikaciji za položaj ruke.

5. SMART SENZORI

Postavite ruku, automatski se pali, sklonite ruku, automatski se gasi. Veoma jednostavno. Želite da preuzmete kontrolu? Imate je, samo jednim klikom na dugme!

6. SAVET

Dobijamo česta pitanja vezana za jačinu naše lampe. Snaga izražena u watt-ima nije UV intenzitet. Watt-i označavaju koliko električne energije lampa koristi.

Drugi inovativni proizvodi