Izbor posla koji volite počinje sa...


... pravom edukacijom ! Ukoliko želite da postanete uspešni stilsta noktiju, izbor najbolje edukacije će vam omogućiti da krenete putem uspeha i da se vaša buduća karijera izdvoji od ostalih.  

U ProNails Akademiji ćete postati uspešan učenik, koji će učiti direktno od uspešnih, profesionalnih stilista. Dobićete edukaciju i pomoć stručnjaka u jednom od dva centra za obuke u Srbiji. Radićete koristeći najbolje proizvode, naučićete inovativne tehnike i dobićete najkompletniju obuku koja postoji. 

Da li ste spremni da preizmete kontrolu i postenete profesionalni stilista noktiju?
Sve počinje sa ProNails Osnovnom obukom. .

200 centara za obuku 


Da li ste znali da ProNails ima 
200 centara za obuku širom sveta?

Mi smo vaš savršeni poslovni partner.

Neko ko vas razume,
ko vas podržava 
i inspiriše.

Naša misija je da vam pomognemo da napredujete u svojoj karijeri.

 

Zašto izabrati Osnovnu obuku

1. NEMATE PRETHODNOG ISKUSTVA

Želite da postanete stilista noktiju, ali nemate prethodnog iskustva? Ova obuka je savršena za vas. U toku Osnovne obuke naučićete sledeće: 

 • kako da uradite savršen manikir
 • kako da besprekorno nanesete gel na nokte
 • kako da turpijate i nanesete boju
 • kako da uradite elegantan francuski manikir

Nakon završetka ovog kursa bićete spremne da sve ovo uradite veoma brzo i efikasno.

2. OBUKA

Nakon intenzivne obuke koja traje 30 sati, savladaćete sve osnovne tehnike potrebne da postanete uspešan stilista noktiju. 

Obuka je koncipirana tako da ćete naučiti sve gel tehnike (nadogradnju, izlivanje, ojačavanje prirodnih noktiju), korekciju (skidanje gelova i ponovno nanošenje novih) i estetski pedikir. 

Obuka se odvija u centrima za obuke koji spadaju u jedne od najsavremenijih u Evropi. ProNails centri za obuke na teritoriji Srbije se nalaze u Šapcu i na Novom Beogradu. Učićete od najiskusnijih edukatora koji su svoja znanja i veštine stekli u Belgiji i iza kojih stoji preko 20 godina iskustva i uspeha.

Ovo je vaš prvi korak na lestvici uspeha na putu do uspešne karijere. 

3. DODATNE OBUKE

“Vežbom do savršenstva” se odnosi i na stiliste noktiju. 

Mi vam nudimo dodatne obuke pomoću kojih ćete usavršiti svoju tehniku. Za više informacija o dodatnim obukama pozovite 015 716 0102. 

Možete vežbati da radite brže ili usavršiti komplikovanije tehnike Osnovne obuke. Naši edukatori će vam sa zadovoljstvom izaći u susret i pružiti potrebnu pomoć.

4. SERTIFIKAT 

Trenutak istine. Vaš završni ispit. Poslednja prepreka na putu do uspeha!
Imaćete tri sata da nam pokažete šta ste naučili.

 • uradićete korekciju noktiju na kojima se nalazi gel 
 • i pokazati kako nanosite boju i završni sjaj

Ova obuka će za vas biti nešto što ćete bez muke savladati. A vaša nagrada? Veoma impresivni lični sertifikat kao dokaz vaše stručnosti. 

Čestitamo vam na uspešno savladanoj obuci! 

 

 

Osnovna obuka 

 

Osnovna obuka je jedina obuka uz pomoć koje ćete postati profesionalni stilista noktiju! Da li ste uvek sanjali o tome kako klijentima kreirate predivne nokte? Onda je ovo prava obuka za vas!

 

 • Prvi korak je da naučite sve osnove pravog manikira: kako da na ispravan način brinete o rukama, kako da prepoznate najčešće probleme nokta i  - što je još vaznije - kako da ih tretirate.
 • Fokus naše obuke je da vas naučimo kako da dovedete do savršenstva umetnost nanošenja gelova na nokte! ProNails nudi mnogo različitih vrsta gelova koji će vam dati rešenje za svaki tip nokta i svaku želju koju vaš klijent ima. Nakon završene obuke moći ćete da: kreirate prirodan izgled noktiju sa gelom, iscrtate francuski manikir, nanesete gelove u boji na sve nokte.
 • Pošto nismo sve rođene sa savršenim, dugim noktima, naučićete kako da produžite nokte koristeći tipse i kalupe. Moći ćete da pretvorite bilo koju nokatnu ploču u pravo umetničko delo koristeći odgovarajuće tehnike. Čak ni izgrickani nokti više neće biti problem za vas!
 • Naučićemo vas kako da uradite korekciju brzo i efikasno. Znate li da je uslov uspeha i napredovanja u radu baš to? Korekcija izraslih noktiju će biti nešto što ćete raditi veći deo dana: ponovno vraćanje izraslih noktiju u željeni oblik i dužinu. 
 • Priča se ne završava na gelovima. Mogućnost da u svom salonu ponudite i usluge trajnog laka, će vas izdvojiti od ostalih. Naučićete kako da radite Sopolish trajni lak i posebne metode uklanjanja. Nakon ove obuke ćete moći da ponudite svojim klijentima veoma tanke nokte i tretman koji nikada neće oštetiti prirodan nokat i nokatnu ploču. 

Mi vam nudimo početni pribor i alat koji možete nabaviti u našim Cash and Carry objektima.  

 

 

Informacije o programu obuke

U toku Osnovne obuke naučićete sledeće:

 • Osnove manikira, anatomije nokta i bolesti nokatne ploče
 • Utrošak materijala i formiranje cena usluge
 • Nadogradnju noktiju
 • Francuski manikir
 • Izlivanje 
 • Korekciju
 • Nanošenje i uklanjanje Sopolish trajnog laka
 • Estetski pedikir 

U toku obuke ćete raditi na nail treneru i modelima koje, u cenru za obuku u Šapcu, mi za vas obezbeđujemo. 

Prijavi se danas! 

Osnovna obuka se organizuje samo jednom u mesec dana. 

Mesta su ograničena!

Treba vam više informacija? 

Ukoliko želite da dobijete više informacija o ProNails edukaciji pozovite  015 716 0102 ili 011 630 5960 

Dopada vam se šta ste saznali?

Kontaktirajte nas danas i prijavite se za sledeći slobodan termin!

Prijave putem telefona : 015/716 0102 ili 011/630 5960