ProNails Serbia

Premium Brushes

PREMIUM BRUSHES

PREMIUM ČETKICE

Kreativnom profesionalcu nije dovoljno da poseduje samo talenat, volju i stručnost. Sve započinje pravim priborom za rad.

16 SAVRŠENIH ČETKICA

Slagaćete kreacije na noktima kao muzičke note. Ova linija vam nudi idealnu četkicu za svaku moguću primenu bilo da želite savršeno da naneste gel ili kreirate nail art šaru do najsitnijih detalja. 

 

 

 

Ne samo obična četkica

SAVRŠENO DIZAJNIRANE

Intenzivno crne, elegantno oblikovane četkice sa jedinstvenim, vrhunskim završnim krajevima su nešto što ćete rado posedovati. Zahvaljujući njihovom trendi izgledu, vaša radna površina izgledaće prelepo i moderno! 

INOVATIVNE

Kreirali smo jedinstvene štipaljka poklopce za ProNails Premium Četkice koji se jednostavno stave i štite dlake četkice ne dodirujući ih. Svaka četkica ima praktičan metalni vrh za ispravke u radu i zakrivljena je što sprečava da padne sa radne površine. 

ANTI-ALERGIJSKE

Često su stilisti noktiju alergični na nikl. Uz ProNails Premium Četkice budite bez brige! Prsten (metalni deo koji drži dlake) napravljen je od visoko kvalitetnog bakra.

DUGOTRAJNE

Četkice su napravljene od polipropilena. Ovaj materijal koristimo i za naše ProNails gel bočice, tako da su neuništive. Recite zbogom ogrebotinama, mrljama, oljuštenim ili polomljenim drškama.

ERGONOMSKI OBLIKOVANE

Dizajn četkice detaljno su testirali profesionalni stilisti noktiju kako bismo se uverili da su idealnog oblika, lake za korišćenje, savršeno stabilne i pružaju pravi osećaj prilikom držanja. 

Otkrijte sve četkice

Koji je vaš omiljeni broj?

Istaknite vašu kreativnost i neka vas četkice inspirišu da kreirate bezbroj novih jedinstvenih nail art šara!

Znatiželjni smo da saznamo vaše utiske o ovim jedinstvenim četkicama. Podelite vaše nail art kreacije na netu i stavite haštagove #MyPNBrush #ProNails #NailArtist