ProNails Serbia

Worth Collection

Worth Collection
Worth Collection

Worth Collection

Braon nijanse boje vina su srž ove kolekcije u kojoj smo klasične nijanse crne, tamno crvene i mornarsko plave pretopili u mirnije, mekše tonove koji su svojim raskošnim, bogatim i ozbiljnijim tonom dostojni vas. Pronalazeći snagu u nežnosti, kombinujemo ove nijanse sa vedrim, svežim, neutralnim tonovima i roze nijansama koje nas vraćaju u prošlost.

 

Discover the colours


Sve profesionalne boje iz WORTH KOLEKCIJE su dostupne u Gellak, Sopolish i LongWear formuli.

Authentic You

Authentic You

Šuma potpuno potamni u jesen, ali ipak svaki list je poseban, drugačiji od drugih. Baš kao što na ovoj planeti ne postoji osoba ista kao Vi. Slavite tu vašu autentičnost tako što ćete izabrati uslugu u salonu i izgled baš za Vas i boju savršenu za sezonu.

Fresh Grace

Fresh Grace

Umočeni u ovu boju svežeg mleka sa rumenim podtonom, vaši nokti će blistati kao skupa, sirova svila. Ova bleda i na prvi pogled nežna boja je dokaz da je snaga u tome da okrijete vašu nežniju stranu. Nema ničeg sa čim se ne možete izboriti kada to uradite sa elegancijom i stilom.

Nostalgic Rose

Nostalgic Rose

Kada savladate neke životne lekcije i shvatite vašu prošlost, možete da postenete osoba koja želite da budete. Neka neuspesi iz prošlosti budu pokretačka snaga vaše budućnosti. Neka vam ova tamno pink boja pomogne da izgledate kako zaslužujete.

Deliberate Blue

Deliberate Blue

Unapređena verzija mornarsko plave, ova mirna nijansa nije slučajno na vašim noktima; ona je tu da pošalje jasnu poruku. Njena posebna, zrela nijansa koja vam stoji bolje nego bilo koja druga dostupna je samo u vašem salonu. Nemojte oklevati da je izaberete. Uostalom, sledeći odlazak u salon je za samo mesec dana.

Deeply Rooted

Deeply Rooted

 

Drvo gubi lišće, ali nikada koren. Vaši koreni su ono što vas drži čvrsto na zemlji i što vam daje ravnotežu i snagu. Nokti obojeni ovim tonom tamno braon boje će imati sličan efekat: oni će izbalansirati vaš izgled i podići vaše samopouzdanje!

Worth the wait

Worth the wait

Dobre stvari vredi čekati! Ali to ne znači da usluga u salonu treba da bude toliko duga kako bi dobili izgled vredan čekanja! Odlučite se za Master gel i ovu tamnu boju crvenkasto-braon kože i za manje od 45 minuta ćete biti spremne da sa stilom i uz malo kašnjenja stignete na zakazani sastanak!

Get Inspired


Worth nail art
Worth nail art
worth nail art
worth nail art