ProNails Serbia

Sopolish New

POLU-TRAJNI LAK ZA NOKTE

POLU-TRAJNI LAK ZA NOKTE

Sopolish Protect & Peel, ProNails polu-trajni lak za nokte garantuje dugotrajnost i savršeno nalakirane nokte najmanje 14 dana, daje dodatnu jačinu noktima i dugotrajni sjaj. Nanosi se lako kao svaki lak za nokte, suši veoma brzo u LED lampi i jednostavno uklanja otapanjem ili ljuštenjem bez oštećenja prirodnog nokta. Bez poliranja, bez turpijanja, čuva i poštuje prirodni nokat.

 

  • Uštedite vreme (u vašem salonu): brzo i lako uklanjanje ljuštenjem kod kuće
  • Uštedite novac: bez traka i sredstava za otapanje.
  • Uštedite trud: jednostavno nanošenje bez dodatnog vremena za sušenje
  • Steknite mušterije: savršeno prianjanje na svaki tip nokta u trajanju dužem od dve nedelje
Sopolish

 

ZDRAVI NOKTI

  • Ovaj revolucionarni sistem uklanjanja ljuštenjem je prvi polu-trajni lak za nokte koji u potpunosti poštuje zdravlje i vitalnost prirodnih noktiju zato što uopšte ne dolazi u dodir sa njima. 
  • Nevidljive Vital Nailskin folije se stavljaju preko nokta kao zaštitini omotač koji čuva zdravlje i vitalnost prirodnog nokta. 
  • Vital Nailskin produžava nošenje Sopolish polu-trajnih boja i preko dve nedelje i omogućava bezbedno i jednostavno uklanjanje ljuštenjem kod kuće. 
  • Bez otapanja u rastvaračima!

Ovo je idealno rešenje prilagođeno za baš sve tipove nokta čak i za suve, lomljive ili masne nokte.

KAKO SE NANOSI?


Sopolish

1.NEGA

Dodatnu negu noktima pruža naš hranljivi serum koji se nanosi ispod Vital Nailskin folija. Naš Serum čini nokte mekšim, hrani ih i stimuliše njihov rast, a kao rezultat toga nokti postaju zdravi i jaki!

Sopolish

2. ZAŠTITA

Sopolish Protect & Peel je jedini sistem uklanjanja ljuštenjem koji ne samo da pruža savršeno nalakirane nokte dve nedelje, već istovremeno hrani i štiti prirodan nokat!
 

 

Sopolish

3. SAVRŠENI NOKTI & SAVRŠENO UKLANJANJE LJUŠTENJEM

Boja se nanosi lako kao i svaki lak za nokte, suši veoma brzo u LED lampi i jednostavno uklanja otapanjem ili ljuštenjem bez oštećenja prirodnog nokta. Bez poliranja, bez turpijanja, bez električne turpije, čuva i poštuje prirodni nokat. Brzo i jednostavno uklanjanje bez otapanja.

KAKO SE NANOSI?


Pravilna metoda nanošenja je apsolutno obavezna za savršen i dugotrajan Sopolish Protect & Peel manikir. Vodite računa da poznajete sve pojedinosti i posao kao istinski profesionalac kako bi vaši klijenti bili zadovoljni. Pogledajte video i otkrijte tehniku savršenog Sopolish Protect & Peel manikira!

POSTUPAK NANOŠENJA

UKLANJANJE LJUŠTENJEM

 

 

 

SOPOLISH FRANCUSKI MANIKIR

UVEĆAJTE VAŠ POSAO & SERTIFIKUJTE VAŠ SALON


 

 

 

 

SERTIFIKUJTE VAŠ SALON

Već danas saznajte više o našim radionicama i mogućnosti da se sertifikujete. Budite prvi koji će u potpunosti zaštiti vitalnost prirodnih noktiju vaših klijenata. Prijavite se za Sopolish sertifikaciju salona i olakšajte klijentima da pronađu vaš salon.

 

➤➤ Kontaktirajte ProNails

Pronađi najbližeg distributera

Unesite vaš poštanski broj i pronađite distributera u vašoj blizini

SOPOLISH OBOŽAVATELJI


OD OTAPANJA DO LJUŠTENJA

SOPOLISH OBOŽAVATELJ

PROBLEME NA NOKTIMA KOJE JE SOPOLISH USPEŠNO REŠIO