ProNails Serbia

Sopolishc

POLU-TRAJNI LAK ZA NOKTE

POLU-TRAJNI LAK ZA NOKTE

Sopolish Protect & Peel, ProNails polu-trajni lak za nokte garantuje dugotrajnost i savršeno nalakirane nokte najmanje 14 dana, daje dodatnu jačinu noktima i dugotrajni sjaj. Nanosi se lako kao svaki lak za nokte, suši veoma brzo u LED lampi i jednostavno uklanja otapanjem ili ljuštenjem bez oštećenja prirodnog nokta. Bez poliranja, bez turpijanja, čuva i poštuje prirodni nokat.

 

 

 

IZABERITE VAŠU BOJU

Izbor boje nikada nije bio lakši

 

➤➤ Kliknite Ovde

 

 

 

 

Sopolish

 

ZDRAVI NOKTI

  • Ovaj revolucionarni sistem uklanjanja ljuštenjem je prvi polu-trajni lak za nokte koji u potpunosti poštuje zdravlje i vitalnost prirodnih noktiju zato što uopšte ne dolazi u dodir sa njima. 
  • Nevidljive Vital Nailskin folije se stavljaju preko nokta kao zaštitini omotač koji čuva zdravlje i vitalnost prirodnog nokta. 
  • Vital Nailskin produžava nošenje Sopolish polu-trajnih boja i preko dve nedelje i omogućava bezbedno i jednostavno uklanjanje ljuštenjem kod kuće. 
  • Bez otapanja u rastvaračima!

Ovo je idealno rešenje prilagođeno za baš sve tipove nokta čak i za suve, lomljive ili masne nokte.

KAKO SE NANOSI?


Sopolish

1.NEGA

Dodatnu negu noktima pruža naš hranljivi serum koji se nanosi ispod Vital Nailskin folija. Naš Serum čini nokte mekšim, hrani ih i stimuliše njihov rast, a kao rezultat toga nokti postaju zdravi i jaki!

Sopolish

2. ZAŠTITA

Sopolish Protect & Peel je jedini sistem uklanjanja ljuštenjem koji ne samo da pruža savršeno nalakirane nokte dve nedelje, već istovremeno hrani i štiti prirodan nokat!
 

 

Sopolish

3. SAVRŠENI NOKTI & SAVRŠENO UKLANJANJE LJUŠTENJEM

Boja se nanosi lako kao i svaki lak za nokte, suši veoma brzo u LED lampi i jednostavno uklanja otapanjem ili ljuštenjem bez oštećenja prirodnog nokta. Bez poliranja, bez turpijanja, bez električne turpije, čuva i poštuje prirodni nokat. Brzo i jednostavno uklanjanje bez otapanja.

PRONAĐITE SALON U VAŠOJ BLIZINI

Unesite vaš poštanski broj i pronađite salon u vašoj blizini

SOPOLISH OBOŽAVATELJI


OD OTAPANJA DO LJUŠTENJA

SOPOLISH OBOŽAVATELJ

PROBLEME NA NOKTIMA KOJE JE SOPOLISH USPEŠNO REŠIO