ProNails Serbia

Nail Carec

Nail Care

Nail Care

NEKA VAŠI KLIJENTI ZAISTA ZASIJAJU


Uz bogatu liniju Anti-Age proizvoda za negu ruku, ProNails nudi odgovarajuću negu noktiju koja čini prirodne nokte jačim, zdravijim i lepšim. Lep, jak i zdrav prirodan nokat je osnova savršenog manikira. Ako imate lomljive i slabe nokte od izuzetne važnosti je da im pružite malo više nege.

Redovna nega i pravi hranljivi proizvodi ne samo da će vam pomoći da izlečite svoje nokte, nego će učiniti da oni budu snažniji i da rastu brže. Izuzetno je važno posvetiti dodatnu pažnju zanokticama i predelu oko nokta. Ispod njih se nalazi osnova nokta u kojoj nokat nastaje i na koju se treba fokusirati ako želite da zapravo poboljšate zdravlje svojih noktiju. 

Nail Fungus Protector

Nail Fungus Protector

The Nail Fungus Protector prevents and cures nail fungus. This ultra-efficient spray contains clotrimazol to cure the fungus, and panthenol to help repair split and discoloured nails to give them their healthy shine back. Thanks to a handy spray cap you target the infected area specifically and hygienically.

  • Cures and prevents nail fungus
  • Contains panthenol to nourish and repair split nails
  • Repairs the natural shine of the nails
  • Hygienic spray cap & packaging with cosmetic look
     

>> HOW TO USE IT: Shake well before use. Buff the nail plate softly so the product can penetrate well. Spray from a distance of 3cm on to the infected zone without touching it and let it dry.

Vitamini Cuticle Oil

Vitamini Cuticle Oil

From now on each client can benefit from this mini cuticle oil in a convenient on-the-go packaging. It contains the same nourishing and effective cuticle treatment there is, but in a tube with a brush.

  • For beautiful, healthy and strong nails, take extra care of cuticles and the area around the nails.
  • The ideal, rich treatment to cure and nourish cuticles.
  • Packed with rejuvenating anti-oxidants & vitamins. It also contains the most nourishing and skin calming ingredients, such as almond oil, wheat germ oil, macadamia oil and laurel oil.

>> HOW TO USE IT: Push the tube gently and apply Vitamina oil to each cuticle using the brush. A little goes a long way! Massage the oil into the cuticles. Repeat as many times as you want!

Nail Serum

Nail Serum

Ovaj serum je vaš broj 1 proizvod za negu noktiju za prirodne nokte ili nokte koji odmaraju od gela i može se kombinovati sa lakom za nokte ili Longwear lakom. Ovo je kompletan hranljivi tretman i može obnoviti nokte u roku od 3 do 4 nedelje. Dva nanošenja dnevno daće fenomenalne rezultate! Ujutru i uveče, kao pranje zuba

Vitamina

Vitamina

Zdrava nokatna osnova je baza za zdrave i jake nokte, stoga je od  izuzetne važnosti tretirati i hidrirati  zanoktice i predeo oko nokta. Vitamina ulje za zanoktice je idealan tretman koji leči i hrani zanoktice. Ova jedinstvena mešavina prirodnih ulja je prebogata antioksidantima koji podmlađuju. Sadrži umirujuće i najhranljivije sastojke koji mogu da se nađu u prirodi.

Ulje za omekšavanje zanoktica

Ulje za omekšavanje zanoktica

Ovaj ultra efikasni odstranjivač zanoktica vam omogućava da lako potisnete suve, grube i izrasle zanoktice. Sa ovom unapređenom formulom biće još lakše i brže nego ranije. Zanoktice će biti predivno čiste što će poboljšati manikir koji sledi. Ovaj gel hidrira i hrani i zanoktice i nokte. 
 

Olovka za negu zanoktica

Olovka za negu zanoktica

Izuzetno efikasno sredstvo sa narom za omekšavanje zanoktica koje uklanja izumrle ćelije kože i prepuno je antioksidanata koji stimulišu obnavljanje kože. Ova olovka je jednostavna i brza za rad i štedi vaše vreme. Idealna je za suvu kožu i poboljšava elastičnost zanoktica. 

Olovka za korekciju laka

Olovka za korekciju laka

Ova olovka jednostavno ispravlja greščice pri lakiranju tako da vaši nokti izgledaju savršeno. Osim toga ovaj proizvod ima jedinstvenu osobinu da u isto vreme i neguje kožu! Ova olovka sadrži supstancu sličnu kolagenu, bogata je antioksidantima i sadrži prirodnu antiupalnu komponentu. Ova praktična olovka za korekciju može se koristiti i za ispravljanje grešaka prilikom nanošenja Sopolisha, Gellaka ili gelova u boji.  

Non Acetone Polish Remover

Olovka za korekciju laka

Ovaj efikasan skidač će veoma nežno ukloniti lak za nokte i Longwear. Njegova formula bez acetona ne oštećuje i ne isušuje nokte. Pakovanje od 100ml poseduje bezbedan i jednostavan poklopac i idelano je za maloprodaju. 

PRONAĐITE SALON U VAŠOJ BLIZINI

Unesite vaš poštanski broj i pronađite salon u vašoj blizini

Nail Care lovers