ProNails Serbia

Nega noktiju

 


neka VAŠI KLIJENTI ZAISTA ZASIJAJU


Kao stilista noktiju znate da možete da napravite čuda sa prelepim šarama na noktima, ali vaši klijenti će biti jedino i istinski srećni kada učinite da prirodna lepota njihovih ruku i noktiju zasija. Mlade i nežne ruke ili jaki i zdravi nokti ne zavise samo od sreće, zdravlja ili godina, na vama je da ih redovno negujete učinkovitim profesionalnim proizvodima. Jedino ovako ćete postići prave rezultate, ponovo otkriti i čak poboljšati prirodnu lepotu vaše kože i noktiju. 

 

Korišćenjem proizvoda iz linije ProNails Anti-Age Hand & Nail Care podižete nivo nege ruku i noktiju na nivo nege kože. Efektivnom zaštitom kože i noktiju od štetnih uticaja i davanjem esencijalnih i gradivnih elemenata, zaustavljate proces njihovog starenja i obnavljate ih iznutra. Rezultat će biti primetan odmah nakon revitalizujućeg Anti-age manikir tretmana u salonu. Pored toga dugoročni rezultati će se pokazati zahvaljujući svakodnevnoj delotvornoj nezi.

 

Uz bogatu liniju Anti-Age proizvoda za negu ruku, ProNails nudi odgovarajuću negu noktiju koja čini prirodne nokte jačim, zdravijim i lepšim. Lep, jak i zdrav prirodan nokat je osnova savršenog manikira. Ako imate lomljive i slabe nokte od izuzetne važnosti je da im pružite malo više nege. Redovna nega i pravi hranljivi proizvodi ne samo da će vam pomoći da izlečite svoje nokte, nego će učiniti da oni budu snažniji i da rastu brže. Izuzetno je važno posvetiti dodatnu pažnju zanokticama i predelu oko nokta. Ispod njih se nalazi osnova nokta u kojoj nokat nastaje i na koju se treba fokusirati ako želite da zapravo poboljšate zdravlje svojih noktiju.  

 

Zdravi i jaki nokti za svakoga!

 


Novi proizvodi za negu noktiju sada SU dostupni U NAŠOJ WEB PRODAVNICI


 

NAIL SERUM


Ovaj serum je vaš broj 1 proizvod za negu noktiju za prirodne nokte ili nokte koji odmaraju od gela i može se kombinovati sa lakom za nokte ili Longwear lakom. Ovo je kompletan hranljivi tretman i može obnoviti nokte u roku od 3 do 4 nedelje. Vaši klijenti će videti rezultate za samo nedelju dana! Nokti su dubinski negovani i obnovljeni i postaju vidljivo jači i zdraviji. Recite zbogom lomljivim, oštećenim i ružnim noktima! Dva nanošenja dnevno daće fenomenalne rezultate! Ujutru i uveče, kao pranje zuba. 

 

 • NEGA : Pantenol je divan hidrirajući sastojak. On prodire duboko u nokatnu ploču i ima izuzetno hidrirajuće dejstvo na suve i lomljive nokte. Alantoin pomaže u zadržavanju vlažnosti. Prirodni polisaharid hrani nokte i pruža im prirodan zdrav sjaj koji zaslužuju. 

 

 • INTENZIVAN RAST : Formula sadrži Biotin, vitamin B12 i minerale koji stimulišu proizvodnju novih ćelija nokta kao i rast nokta. 

 

 • OJAČAVANJE : Sadrži KERATIN koji je gradivni sastojak prirodnih noktiju i koji će ojačati nokte. Takođe sadrži i Plavu Agavu (biljka od koje se pravi tekila), koja daje snagu, otpornost i elastičnost noktima.

 

 

KAKO SE KORISTI

Nanesite Serum na nokte i četkicom ga utisnite na nokatnu ploču od slobodne ivice prema zanokticama. Ostavite Serum neko vreme da se osuši. Moguće je koristiti Serum ispod laka za nokte ili kao poseban tretman. Nokti će ostati pomalo sjajni. 

 

ULJE ZA OMEKŠAVANJE ZANOKTICA


Ovaj ultra efikasni odstranjivač zanoktica vam omogućava da lako potisnete suve, grube i izrasle zanoktice. Sa ovom unapređenom formulom biće još lakše i brže nego ranije. Zanoktice će biti predivno čiste što će poboljšati manikir koji sledi. Ovaj gel hidrira i hrani i zanoktice i nokte. 

 

 

 • OMEKŠAVANJE : Omekšava zanoktice brzo i efikasno

 

 • HIDRIRANJE: Hidrira i hrani i nokte i zanoktice.

 

 • ČIŠĆENJE : Čisti zanoktice

 

 

 

KAKO SE KORISTI

Nanesite na zanoktice i sačekajte 30 sekundi. Nežno pogurajte zanoktice i uklonite višak kože. Operite ruke nakon svake upotrebe. 

 

 

VITAMINA


Zdrava nokatna osnova je baza za zdrave i jake nokte, stoga je od  izuzetne važnosti tretirati i hidrirati  zanoktice i predeo oko nokta. Vitamina ulje za zanoktice je idealan tretman koji leči i hrani zanoktice. Ova jedinstvena mešavina prirodnih ulja je prebogata antioksidantima koji podmlađuju. Sadrži umirujuće i najhranljivije sastojke koji mogu da se nađu u prirodi. 

 

 • OBNAVLJANJE : Vitamina sadrži ulje pšeničnih klica koje obnavlja suvu i oštećenu kožu noktiju. 

 

 

 • HIDRIRANJE: Mešavina prirodnih ulja hrani i čini kožu oko nokta hidriranom dugo vremena. 

 

 

 • UMIRIVANJE : Ulje sadrži nekoliko sastojaka koji umiruju kožu: ulje badema protiv iritacije i upale i ulje makadamije za zaštitu i opuštanje kože. Ulje lovora ima antibakterijska i antigljivična svojstva.  

 

 

 

KAKO SE KORISTI

Nanesite kap Vitamine na svaku zanokticu i nežno umasirajte. Savet: očistite nokte Proseptikom ako želite da nanosite lak za nokte ili Longwear. 

 

 

OLOVKA ZA NEGU ZANOKTICA


Izuzetno efikasno sredstvo sa narom za omekšavanje zanoktica koje uklanja izumrle ćelije kože i prepuno je antioksidanata koji stimulišu obnavljanje kože. Ova olovka je jednostavna i brza za rad i štedi vaše vreme. Idealna je za suvu kožu i poboljšava elastičnost zanoktica. 

 

 • OMEKŠAVANJE : Efikasno omekšava zanoktice i jednostavna je za upotrebu.

 

 

 • OBNAVLJANJE: Sadrži antioksidante koji stimulišu obnavljanje kože.

 

 

 • HIDRIRANJE : Hidrira zanoktice; nemasna formula.

 

 

 

KAKO SE KORISTI

Koristite olovku na zanokticama i predelu oko noktiju. Ako je neophodno zamenite vrh rezervnim ulošcima koji se nalaze u olovci. 

 

 

Olovka ZA KOREKCIJU LAKA


Ova olovka jednostavno ispravlja greščice pri lakiranju tako da vaši nokti izgledaju savršeno. Osim toga ovaj proizvod ima jedinstvenu osobinu da u isto vreme i neguje kožu! Ova olovka sadrži supstancu sličnu kolagenu, bogata je antioksidantima i sadrži prirodnu antiupalnu komponentu. Ova praktična olovka za korekciju može se koristiti i za ispravljanje grešaka prilikom nanošenja Sopolisha, Gellaka ili gelova u boji.  

 

 • PRECIZNO UKLANJANJE: : Pažljivo i precizno ispravlja greške prilikom nanošenja bilo da radite sa lakom za nokte, Sopolishom ili gelom. 

 

 

 • HIDRIRANJE: Štiti i hrani kožu. 

 

 

 • BEZ ACETONA : Izuzetno nežna formula bez acetona.

 

 

 

KAKO SE KORISTI

Koristite olovku na greškama prilikom lakiranja. Ako je neophodno zamenite vrh rezervnim ulošcima koji se nalaze u olovci. Rezervni ulošci se mogu čistiti skidačem laka za nokte bez acetona. Savet: pre prve upotrebe blago navlažite olovku skidačem laka za nokte bez acetona. 

 

 

Skidač laka ZA NOKTE bez acetona


Ovaj efikasan skidač će veoma nežno ukloniti lak za nokte i Longwear. Njegova formula bez acetona ne oštećuje i ne isušuje nokte. Pakovanje od 100ml poseduje bezbedan i jednostavan poklopac i idelano je za maloprodaju. 

 

 • BRZO UKLANJANJE : Za efikasno i brzo uklanjanje laka za nokte i Longwear.

 

 

 • BEZ ACETONA: Ovaj skidač ne sadrži aceton.

 

 

 • NEŽNA FORMULA :  Svilenkasto glatka formula koja neće isušiti nokte. 

 

 

 

KAKO SE KORISTI

Nanesite nekoliko kapi na vatu. Zadržite je na noktu nekoliko sekundi, a nakon toga nežno uklonite lak za nokte ili Longwear. 

 

 

KUPITE PROIZVODE ZA NEGU NOKTIJU U NAŠOJ WEB PRODAVNICI