ProNails Serbia

Kolekcija Personal Touch

Kolekcija Personal Touch

Svi volimo novitete i najsvežije trendove. U isto vreme, ne želimo da izgubimo identitet i da izgledamo kao svi ostali. Dodati nešto svoje svakom trendu je ključno za jedinstven izgled. Pokažite ko ste i ostanite autentični. Razlika je u ličnom pečatu.

Zato žene uživaju u salonima za manikir: nijedni nokti nisu isti. Ne morate da uložite veliki napor da biste bili jedinstveni. Suština je u detaljima. Takodje, dužina i oblik nokta odslikavaju vašeg klienta. Jednim umetničkim potezom četkice, inspirisanim slikom, bojom sa omiljene torbice ili sjajem koji će se uklopiti sa vašim očima, izgled vaših noktiju će biti poseban.

Zapamtite: iza svakog divnog manikira stoji vešta stilistkinja noktiju koji najbolje zna šta odgovara njenom klijentu. Davanjem ličnog pečata kako manikiru tako i svom salonu, stilista noktiju kreira savršeno mesto kome će se svaki klijent rado vratiti.

My Nails My Rules

My Nails My Rules

Sivkasto plava na vašim noktima? Neuobičajen izbor. Ali vi znate bolje: ova sivkasta nijansa plave je apsolutni trend ove jeseni. Uzgred: to su vaši nokti. Vi određujete pravila, niko drugi.

Swipe Bright

Swipe Bright

Pun pogodak ! Zaljubićete se pri prvom nanošenju ove crvenkaste boje višnje koja ima raskošan satenski sjaj. Biće vaš odani saputnik gde god krenete. Bićete nerazdvojni! #signaturecolour

Turmeric Turmoil

Turmeric Turmoil

Želte lični pečat koji ima dušu? Odaberite #turmericturmoil, moćnu narandžastu koja se savršeno uklapa uz kurkuma latte koji toliko volimo.

Snuggle is Real

Prigrlite se! Izaberite omiljenu osobu za maženje i priljubite se uz nju. Nađite utočište u ovoj nežnoj nude nijansi.

Mood Booster

Ova tamna boja plavog patlidžana, sa primesom čokoladne braon, daće dodatni karakter svakom sofisticiranom izgledu. Izgledaće prelepo uz malo mat finiša preko! Verujte u moć tamnih nijansi da vam poprave raspoloženje.

Purr-fection

Trendovi dolaze i odlaze brzinom svetlosti. Suprotstavite se ovom vanvremenskom nijansom i pokažite svoju mačkastu stranu. Prrravo savršenstvo!

Personal Touch Colour Collections


Get Inspired