ProNails Serbia

The Good Life Collection

The Good Life
The Good Life

The Good Life

Na vidiku je novi oblik minimalizma, koji ostavlja prostora samo za najpotrebnije. Vreme je da se izolujete i posvetite onome što vas zaista čini srećnim.

Flawlessly Fresh

Flawlessly Fresh

Zavrti vam se u glavi kad pomislite kako život brzo prolazi: zato napravite pauzu, udahnite i uživajte u laganom jutru. Ova vedra nijansa narandžaste boje se najbolje uklapa sa tek opranom lanenom posteljinom.

Off The Grid

Off The Grid

“JOMO” (knjiga “Joy of Missing Out”) nam prikazuje kolika je radost usporiti tempo i raditi manje. Isključite društvene medije i uživajte u tišini. Putujte u zabačene predele zelenih pejzaža i ostanite van mreže. Uživajte u zelenilu i ponovo  se povežite sa svojom pravom prirodom.

Feel real

Feel real

Ova jednostavna, zemljano crvena je dokaz da elegancija leži u lepoti jednostavnosti. Ostanite u sadašnjosti, prizemni i fokusirani. Uživajte u svemu što dolazi. Budite svoji i osećajte se dobro!

Emmanuelle Naturelle

Emanuelle Naturelle

Prirodno neutralno je ponovo tema na modnim pistama ove sezone. Verovatno zbog toga što su ove nežne nijanse ključ jednostavne elegancije. Zemljana nijansa? Nova bež? Neka ova prefinjena nijansa bude deo vašeg kontakta sa  stvarnošću ovog raznobojnog leta, kako god je nazvali.

Little Blings

Little Blings

Kažu da bi trebalo da uživate u malim stvarima u životu. Ali svaka devojka zna: uvek treba malo sjaja. Ova suptilna svetlucava roze će uloviti rane sunčeve zrake i razvedriti vas dok trepnete.

I've got your back

I've got your back

Jedna beskrajna letnja noć sa prijateljima je dovoljna da vam vrati energiju. Ova puna boja sleza će biti vaš savršen pratilac dok satima budete ćaskali uz zalazak sunca. Ukopajte stopala u pesak i upijajte očaravajuće zvuke okeana.

UŽIVAJTE U MALIM STVARIMA


Prvim zracima sunca koji vire iza zavese, zvucima prolećnog vetra koji šapuće kroz grane, mirisu sveže ubranog cveća iz bašte. Razvedrite se, nasmešite i uživajte u blagostanju.

INSPIRACIJA


Okružite se prirodnim materijalima i čistim, prefinjenim bojama. Odaberite rituale za lepotu koji će pojednostaviti vaš život i učiniti da se osećate dobro.