ProNails Serbia

Glow Collection

GLOW

The Glow Collection

Brzo uskočite u ProNails Beauty Galaksiju i beskonačni prostor jarkih i metalik boja koje će vas zadiviti. Neka vaše telo sija od glave do pete a prste zamočite u jednu od naših uzbudljivih nijansi insprisanih neonom. Nemojte se ustručavati i malo dodajte (zemaljskog). Da li ste Glow-geterka?

EXTRAGALACTIC

EXTRAGALACTIC

Ova uzbudljiva metalik plava nije za stidljive. Neka vas ponese njen sjaj i odvede u svetlucavi univerzum bezbrojnih plavih čestica.

PURPLE HAZE

PURPLE HAZE

Ljubičasta koja sija danima! Ova tamna metalik nijansa će vas odvesti pravo u one čuvene retro žurke pod trepćućim plavo-ljubičastim neon svetlima.

YOU GLOW GIRL

YOU GLOW GIRL

Blistava jarka pink nijansa kao buntovnica GLOW porodice. Njen zaslepljujući neon sjaj kao boja na noktima je ultimativni izbor za sve vas GLOW- GETERKE!

DRAGON FRUIT SPACESUIT

DRAGON FRUIT SPACESUIT

Obucite svoj kombinezon od likre, navucite čarape preko kolena i idite na ples sa svojom ženskom ekipom. Plešite celu noć uz ovu jarko ružičastu i vaše misli će odlutati do svemira.

WILD AT HEART

WILD AT HEART

Momci, iza svakog snažnog muškarca stoji neustrašiva žena sa još neustrašljivijim manikirom. Prepustite joj da omota svoje prste oko volana i odvešće vas do ljubavne galaksije. Do beskonačnosti i još dalje!

LET’S GO FLAMINGO

LET’S GO FLAMINGO

Ova pink nijansa podseća na one prekrasne haljine za klizanje sa svetlucajućim cirkonima. Obrnuće i okrenuće vaše veče kao da se nalazite u “Maniac” seriji!

Glow Colour Collections


Get Inspired


Glass Gels, Cat-eye Gels, 3D Gel Paint, Intergalactic Nail decoration, Rhinestones, Foils, Neon powder, with all these products you can create THE coolest futuristic nail look in combination with the different Glow colours.