ProNails Serbia

Enigma Collection

Enigma collection

Tajanstvenost je svuda oko nas. U omiljenoj tv emisiji, na modnim pistama i… na vašim noktima. Pradu je inspirisala porodica Adams, dok su Dries Van Noten i Givenchy lutali po bajkovitim cvetnim poljanama. Vremena su mračna i zato više nego ikad dozvoljamo našoj spiritualnosti da nas vodi. Lunarni ciklus i karakteristike zodijačkog znaka ne definišu samo vaše osobine, oni određuju i vaš izgled.

Zašto čekati Helloween? Pronađite svoj tajanstveni alter ego, istaknite svoj zagonetni izgled i iznenadite okolinu. Nova Enigma kolekcija sadrži neobične boje noći koje će upotpuniti vašu ličnost. Nema granica u ovom misterioznom svetu snova.

Stargazer

Stargazer

Astronomija je beskonačna i nepredvidiva kao kristalna kugla. Neka vaše oči odlutaju i pronađu budućnost u zagonetnom svetlucanju ove crne nijanse.

Lunar Twilight

Lunar Twilight

Kao što možemo primetiti u Dries Van Noten-ovoj jesenjoj kolekciji, ova nežna ljubičasta je savršeno platno za oslikavanje očaravajućih akvarel cvetova. U kombinaciji sa tamnim bojama iz Enigma kolekcije, Lunar Twilight stvara elegantan kontrast na vašim noktima.

Midnight Charm

Midnight Charm

Kada sat otkuca ponoć, oslobodite vešticu u sebi uz Midnight Charm. Ponoćno plava, tamna kao nebo noću, sa tajanstvenim sjajem.

Red Moon rising

Red Moon rising

Tamna, ali ne tako zastrašujuće. Šarmantna, ali ne tako bezazlena. Red Moon Rising je prikaz modernog veštičarenja. Neumoljiva bordo koja će očarati svakoga.

Magnetic Mystery

Magnetic Mystery

Ništa nije kao što izgleda. Sa svojim ljubičastim podtonom, Magnetic Mystery je sve samo ne predvidiva. Svako od nas sa sobom nosi #magneticmystery.

She Wolf

She Wolf

Kada padne noć i pojavi se mesec, čuje se zavijanje vučica #she wolf. Upotpunite avoj alter ego ovom toplom bojom i pripremite se za nezaboravnu noć veštica.

Enigma Colour Collections


Get Inspired


Glitter Powder, Shadow Cat-eye Gels, Nail foils, Spider Gels, Marble Moons, Aquarelle Effect Kit with all these products you can create THE coolest nail looks in combination with the different Enigma colours.