ProNails Serbia

Back to the overview

Otkrivamo vam osam tajni uspešnih žena!

Op 23 02 2017 in

 

Bijonse, DŽ.K.Rouling i Opra Vinfri: sve tri su veoma uspešne žene. Prezauzete su, ali postižu da svuda stignu i u svakom trenutku izgledaju sjajno. Kako uspevaju? Kako uspevaju da žongliraju između karijere, slobodnog vremena i porodice? Mi smo se udubili u ovu temu i otkrili osam tajni uspešnih žena.

 

1. Postavljaju same sebi ciljeve

Veoma je važno znati u kom pravcu idete. Postavljanje ciljeva se kreće od sastavljanja „to do“ liste za sledeću nedelju, pa do definisanja šta želite da postignete u budućnosti. Ovi dugoročni planovi su važni jer pomažu da ostanete optimistični kada male stvari krenu nizbrdo ili po zlu. Posmatra se šira slika, a ne detalji.

 

 

Suština je da ništa ne pruža takvo zadovoljstvo kao čekiranje stavke sa „to do“ liste. Stoga predlažemo da Monday blues zamenite za Mani Monday lak za nokte. Bićete spremni za još jednu nedelju punu životne energije ispremni da pružite svojim klijentima priliku da zasijaju zahvaljujući savršeno manikiranim rukama.

 

2. Upravljaju svojim vremenom

Ukoliko želite da odradite mnogo poslova, potrudite se da efikasno organizujete svoje vreme. Zakazujte termine odmah, ostavite vremena za završavanje administrativnih poslova i sređivanjesvog salona kako bi blistao za vaše mušterije. Upravljanje vremenom nije samo organizacija posla; trebalo bi da ostavite vremena i za sebe.Vreme sa prijateljima i porodicom je podjednako važno.

Takođe, ukoliko u vaš rasporeduključite sport i vežbanje, manja je verovatnoća da ćete ih preskakati.

 

 

3. One su organizuju

Ovo možete postići ne samo efikasnim organizovanjem vremena i primenom saveta podtačkom 2, već i odvajanjem vremena za čišćenje i sređivanje salona. Tu nema dileme; u neurednom okruženju, uvek se uradi manje posla. Recimo da tražite određenu boju laka za nokte za mušteriju, ali ne možete da je pronađete jer ste okruženi haosom. Ovo vam pričinjava neprijatnost i oduzima mnogo vremena, a takođe nervira vašu mušteriju. Na sreću i obrnuta situacija je takođe istinita.

Pa iako uživate da živite u stanju haosa, uverite se da je vaš haos dobro organizovan.

 

 

4. Ne kasne

U očima vaših klijenataništa ne izgleda toliko neprofesionalno kao kašnjenje. Zato uspešne žene uvek (ili skoro uvek) dolaze na vreme. Sa efikasno organizovanim planerom koji ostavlja prostora za kašnjenja, gužvu u saobraćaju i sl. ...i našom nežnom zemljanom nijansomProNails laka za nokteBooking Confirmed na vašim noktima. Ova nijansa svima jasno daje do znanja da se pridržavate zakazanih termina , ali da isto očekujete i od drugih.

 

 

5. ljubazne su jedna prema drugoj

Jedna od najvećih tajni njihovog uspeha? Lepa reč i gvozdena vrata otvara. Ćaskajte sa komšijama, udelite kompliment koleginici, primetite da mušterija ima novu frizuru itd. Ovo su možda mali gestovi, ali nemojte potcenjivati njihov uticaj.

 

6. Zdravo se hrane

Izbalansirana ishrana garantuje im energiju koja im je potrebna da preguraju dan. Naš Drink Your Greens lak za nokte je dodatni podsetnik da bi trebalo da se zdravo hranite i uzimate preporučenu dnevnu količinu vitamina; nemojte uvek birati lakše - jesti sendviče i nezdrave grickalice.
 

 

7. One vežbaju

Vežbanje im podiže energiju. A to je upravo ono što nam je potrebno ujutru (ili uveče). Da li vas brine da nećete istrajati sami? Dogovorite se sa drugaricama datrenirate nešto zajedno ili izaberite sport koji se vama dopada. Na taj način ćete motivisati jadna drugu da ne odustanete od svakodnevnog vežbanja. Ovo je najbolji način da započnete svoj dan pun energije!

 

 

8. One odvajaju vreme za sebe

Kao što Out Of Office nijansa iz Elevate Life kolekcije predlaže: vreme za prijatelje i porodicu je važno, ali je podjednako važno odvojiti vreme za sebe. Meditacija, odmor, dovoljno sna idigitalni detoks. Ljudi koji ne provode svo vreme uz mobilne telefone ili proveravajući šta se dešava na društvenim mrežama imaju mnogo manje stresa. Srećniji su.

 

 

I konačno, naš najvažniji savet? Pre svega, budite ono što jeste gde god da ste i u svakom trenutku! Ostalo će doći samo.Back to the overview