ProNails Serbia

Back to the overview

Osvojite Pronails Social Media nagrade 2017!

Op 20 03 2017 in

 

Prošle godine ProNails je lansirao Social Media nagrade, a vaše inspirativne kreacije na noktima podigle su buru na Facebook-u i Instagramu! Samuela iz Italije, Angelique iz Belgije i Ilda iz Crne Gore su zasluženo osvojile nagrade prve dodele. Pozvane su da provedu predivan dan u Braaschaat-u gde su ponosno primile svoje nagrade. 

 

Da li ste vi sledeći talenat koji ćemo otkriti? Uključite se u novo Social Media takmičenje #ProNailsSummerNails! 

 

KAKO UČESTVOVATI?
 


1. KREIRAJTE NAJLEPŠE LETNJE NOKTE


koristeći nove ProNails boje i ukrase. 

 

 


2. UČESTVUJTE TAKO ŠTO ĆETE PODELITI VAŠU FOTOGRAFIJU SA NAMA


Napravite inspirativnu fotografiju i objavite je na Facebook-u ili Instagramu. Stavite hashtag #ProNailsSummerNails, a u komentar spisak proizvoda koje ste koristili.

 

Postoje 3 načina da objavite fotografiju svojih najboljih noktiju.

  1. Facebook: Posetite našu Facebook HQ stranicu i kliknite na tab #ProNailsSummerNails u levoj koloni. Pratite instrukcije i ubacite vašu fotografiju u galeriju. Tab je vidljiv samo u desktop verziji. 
     
  2. Instagram: Objavite fotografiju sa hashtag-om #ProNailsSummerNails. Vaš Instagram profil mora biti javan, da bi se fotografija automatski učitala u galeriju!
     
  3. Formular: Ukoliko ne želite da koristite društvene mreže ili želite da ubacite fotografiju putem vašeg telefona, kliknite na dugme ispod.

 

 


3. PREGLEDAJTE GALERIJU I GLASAJTE


Glasajte za svog favorita u galeriji.

 


4. ŠTA ĆETE OSVOJITI?


Pobednik će biti objavljen krajem juna. Naš profesionalni žiri će izabrati pobednika od top 5 fotografija sa najviše glasova. Ukoliko pobedite, bićete pozvani da učestvujete na snimanjuProNails kolekcije za proleće/leto 2018. u julu! Zajedno sa ProNails kreativnim timom, stvorićete kreaciju na modelu koja će biti fotografisana i objavljena u Magazinu Naily News. Ovo je apsolutno jedinstvena prilika!

 

          

 

ProNails SMA2017 takmičenje je otvoreno od 15. februara do 15. juna.Back to the overview