ProNails Serbia

Back to the overview
Bruidsnagels

Da li je vaš salon spreman za sezonu venčanja?

Op 09 03 2017 in

 

U životu žene ne postoji ni jedan dan kada se posvećuje veća pažnja noktima od dana njenog venčanja. Kada mlada drži bidermajer, kada njen obećani pogleda u njene oči i stavi burmu na njen prst... kamere snimaju, blicevi sevaju u svim pravcima i sve oči su uprte u mladine ruke. Buduće mlade žele da budu sigurne da će njihovi nokti izgledati lepši nego ikad na ovaj poseban dan.

Ova prilika je često i prvi odlazak buduće mlade u nail salon . To ješansa da steknete mušteriju za ceo život.  Kako da vaš salon postane privlačan za mlade? Pročitajte naše savete da biste saznali!

 

1. Naučite sve o noktima za mlade


Vaš prvi korak je, naravno, da saznate kako u stvari izgledaju nokti za mlade. Da li ćete ponuditi francuski manikir ili ćete se odlučiti za nešto ekstravagantnije? Da li ćete za vašu specijalnu klijentkinju izabrati polu-trajni lak za nokte ili,još bolje, gel nokte? ProNails radionica Nokti za mlade će vas naučiti svim trikovima i savetimaza kreiranje savršenih noktiju za mladu. Otkrićete različite vrste romantičnih šara kako biste pronašli elegantan izgled koji odgovara vašoj mušteriji. Ne postoje dve iste mlade, naravno, što znači da ne bi trebalo da postoje ni identični nokti za mlade

2. Prilagodite vašu Internet stranicu venčanjima


Vodite računa da vaš salon bude prilagođen venčanjima, kako na Internetu, tako i van njega. Koristite specijalne tekstove na vašoj Internet stranici i društvenim mrežama iobavezno uključite fotografije visokog kvaliteta. Salon koji nudi nokte za mlade mora da odaje utisak sofisticiranosti, stručnosti i pouzdanosti. Ključni element za postizanje ovog je upotreba visoko kvalitetnih vizuelnih materijala. Vaše prisustvo na Internetu je vaša vizit-karta koju klijenti često pogledaju onlajn pre nego što odluče kom salonu da povere svoje dragocene ruke.

Mi u ProNails-u smo tu da vam olakšamo što je moguće više, kliknite ovde da sačuvate nekoliko sjajnih slika koje možete da koristite na vašim društvenim mrežama I/ili vašoj Internet stranici.

      

 

3.  Postanite najbolja prijateljica mlade


Najbolji utisak u salonu ćete ostaviti ako se potrudite da ugodite budućoj mladi. Pružite joj ekskluzivan tretman; častite je čašom šampanjca. Ponudite joj dodatni popust na pedikir pre nego što ode na medeni mesec ili popust za deveruše ako i one dođu u vaš salon da budu apsolutno tip-top za tu priliku. Zašto? Zadovoljnamušterija je mušterija koja se uvek vraća. Da biste to podstakli, predložite zakazivanje narednog termina odmah nakon venčanja kako biste sredili njene nokte odmah, pre nego što stvari izmaknu kontroli.

4. Predložite razgovor pre termina


Ukoliko predložitetermin za razgovor o potrebama vaše mušterije, veća je verovatnoća da će uslediti zakazivanje termina za nokte. Ovo im pruža utisak da one slobodno donose odluku i da nisu vezane za jedan salon. Oko 90% budućih nevesta se odluči za francuski manikir, ali i tu postoji veoma veliki broj varijanti. Tokom razgovora možete razmotriti različite nijanse koje bi se najbolje uklapale u njen celokupan izgled i možete predložiti i probne nokte. Ovo će vam povećati šanse da steknete još jednu u potpunosti zadovoljnu mušteriju.

 

SAVET! Napravite paket usluga za buduće mlade sa all-inclusive cenom za razgovor pre termina,nokte za mladu i pedikir, na primer. 

 

5. Postavite vaš salon na mapu


Povežite se sa organizatorima venčanja, cvećarama i frizerskim salonima koji nude frizure za mlade. Zamolite ih da ostavite vizit-karte, brošure ili flajere, a zauzvrat uputite svoje mušterije na njih.

 

Podelite svoje kreacije na društvenim mrežama i zamolite svoje mušterije da objave svoje utiske. Ocene korisnika su trenutno izuzetno važan faktor prilikom donošenja odluka.Mušterije se na osnovu njih odlučuju kom salonu da poklone svoje poverenje.

 


ZLATAN SAVET:

Kada se reklamirate na Facebook-u, ciljajte klijente kojima je status veze 'engaged', odnosno ‘veren’. 


 

Sada znate sve što je potrebno da pripremite svoj salon za sezonu venčanja. Ali pre svega - pre nego što započnete promovisanje vašeg salona kao specijalizovanog za mlade, potrebno je da dobijete svoj Sertifikat za mlade. Informišite se o radionici Nokti za mlade na našoj Internet stranici. Radionice se održavaju u malim grupama kako biste bili u prilici da našim ekspertima postavite sva pitanja koja imate i kako se ne biste izgubili u moru informacija. Prijavite se danas, jer je broj mesta ograničen.

Savet! Ukoliko u salonu nemate sve proizvode koji su vam potrebni da pomognete mladama da zasijaju, možete kupiti naš promotivni paket za mlade i rado ćemo vam ponuditi besplatnu radionicu Nokti za mlade!Back to the overview