ProNails Serbia

Back to the overview
Kako da izaberete pravu lampu?

Kako izabrati pravu lampu?

Op 03 12 2018 in

 

 

 

Pitali smo Marinu Van Der Donck, edukatora na ProNails Akademiji 3 veoma bitna pitanja. Ona iza sebe ima mnogo godina iskustva u edukaciji budućih stilista noktiju i ona zna šta je to na šta treba da obradite pažnju kada birate savršenu lampu. 

 

 

Kada je najbolje vreme da zamenite lampe?

Lampa je veoma bitan alat za svakog stilistu noktiju. Zajedno sa vašim proizvodima, ona će uticati na vašu efikasnost i krajnji rezultat.

Svaka lampa ima svoje specifične karakteristike: otkrićete ih kada počnete da je koristite. Brzina, efikasnost i bezbednost su ono što očekujete od vaše lampe. Tržište lepote se brzo razvija.  Bilder gelovi, gelovi i drugi proizvodi koje koristimo će se brže sušiti u Smart lampama. 

Lampa koju koristite mora da ide u korak sa tim inovacijama. Ako postoji lampa na tržištu koja će vam omogućiti da radite brže i efikasnije, onda je vreme da staru lampu zamenite novom. Ovo je u mojim obukama veoma bitna stavka. Polaznici Akademije moraju da idu u korak sa inovacijama i zbog toga mi u našem centru za obuku isklučivo koristimo Smart lampe. 

 

 

 

 

Šta je to što je bitno kad kupujemo novu lampu? 

 

Najbitnije je da je kompatibilna sa proizvodima koje koristimo. Moja lampa takodje mora biti pouzdana i mora omogućiti da radim brže i bez ikakvih problema. Kao stilista noktiju, morate se pouzdati u lampu koju koristite. Ne želite da vam se klijenti vraćaju sa gelom koji se odvaja i koji je napukao ili još gore sa infekcijom kože zbog loše osušenog gela. Sijalice koje se koriste i njihova pozicija u lampi su od presudnog značaja za pravilno i dobro sušenje gela. Ja se takodje  uvek odlučim za alat koji doprinosi brzini i efikasnosti rada. Na primer, sušenje svih 5 prstiju odjednom ne izgleda kao nešto veoma bitno, ali prebrojte samo sve te minute na kraju dana ili nedelje. Stilista noktiju zaista uštedi dosta vremena koristeći Smart lampu. 

Za mene je higijena veoma bitna. I u salonu i u mojoj učionici. Kada kupijete lampu, potražite onu koja se lako održava. Čista lampa je slika urednog salona. I naravno, jednako bitno je sama bezbednost lampe. Jednostavno iključivanje i isključivanje mi daju mir da budem sigurna da je lampa zaista isključena kada napustim salu za obuke na kraju dana.

 

Zašto izabrati Smart lampu?

 

Smart lampa ima sve ono što ja mislim da je bitno da jedna lampa ima. Ona mi daje fleksiblnost i savršen rezlutat. Svaki put! Sa Smart lampom radim brže: svi gelovi se suše za 30 sekundi i svih 5 prstiju se suše u isto vreme. Pedikir se jednostavno obavlja uz pomoć pedikirskog uloška koji se malo izdigne do savršenog položaja za stopala klijenata. 

Sa Smart lampom imate potpunu kontrolu nad onim što radite. Da li imate klijente koji imaju osetljive nokte? Izaberite odloženi SOFT start koji će omogućiti da se nokti polako suše bez osećaja pečenja. I na kraju, ovo je prelepa lampa koju možete sa ponosom izložiti na vašem stolu. Smart lampa je neophodna za svakog stilistu koji uvek teži savršenim rezultatima. 

 Back to the overview