ProNails Serbia

Back to the overview
Electronic Filing

Radite brže i preciznije električnom turpijom za nokte

Op 31 05 2017 in

 

Iako električne turpije postoje od kad i gel nokti, i dalje su na lošem glasu. Mušterije ih se plaše ili misle da pružaju neprijatan osećaj. Grebu i iritiraju, zagrevaju se, a ponekad se čak i iznenada pregreju. Šta ako biste otkrili da sve ovo može da se promeni i da možete eliminisati sve neprijatnosti koje vaša mušterija oseća?

 

 

ZAŠTO ELEKTRIČNA TURPIJA?


Turpijanje električnom turpijom je najefikasniji metod za korekciju gel noktiju. To je brzi postupak kojim štedite značajno vreme kod svake mušterije. Ušteda vremena je uvek od izuzetne važnosti za svakog stilistu noktiju. Korišćenjem različitih dodataka ili podešavanjem brzine moći ćete da radite veoma precizno. 

 

Upotreba električne turpije za oblikovanje noktiju je pametan način rada. Iako mnogi gelovi imaju osobinu da se sami oblikuju, možda biste ih radije dodatno oblikovali električnom turpijom. 

 

IZBOR PRAVE ELEKTRIČNE TURPIJE


ProNails Vision Pro 700 je električna turpija vrhunskog kvaliteta koja je dizajnirana da zadovolji potrebe profesionalnih stilista noktiju. Moćan mikro motor garantuje dugogodišnju upotrebu bez obzira na to koliko često je koristite. Ugrađen sistem za usisavanje prašine efikasno uklanja prašinu koja bi se skupljala na vašoj radnoj površini. Sva ova tehnologija koncentrisana je u kompaktnom uređaju koji je lak za održavanje i ne zauzima previše prostora na vašem radnom stolu. Povrh svega ova turpija je izuzetno tiha

 

Zahvaljujući električnoj turpiji Vision Pro 700 radićete preciznije, brže i udobnije. Stoga je idealna za sve stiliste noktiju. Uređaj ima dug radni vek, dok god ga svakodnevno pravilno čisitite i održavate.  Svaki iskusni profesionalac će vam reći da je svakodnevno čišćenje od izuzetne važnosti ako želite da vam električna tupija dugo traje. 

Oktrijte sve što treba znati o Vision Pro turpiji i njenom održavanju. 

 

 

 

zašto su važni dodaci za električnu turpiju?


Da biste radili efikasno i efektivno vašom električnom turpijom takođe je važno izabrati najbolji dodatak. High Precision dodaci su specijalno dizajnirani za korišćenje sa Vision Pro 700 električnom turpijom. Napravljeni su od čvrstog metala sa volfram karbidom u skladu sa najvišim standardima švajcarske preciznosti. Zahvaljujući 100% preciznom prečniku i savršeno oblikovanom vrhu ne dolazi do oštećenja ručnog dela turpije. Potreban je veoma mali pritisak da postignete veću udobnost i sa lakoćom radite do najsitinijih detalja.

 

Osim toga, za vaše mušterije će biti olakšanje kada saznaju da ovi dodaci proizvode manje toplote. To je zato što rade sa manje obrtaja u minuti što znači i manje vibracija. Vaše mušterije više nikada ne treba da strahuju od neprijatnih povećanja temperature!

 

Dodatna prednost vaše električne tupije je to što čuva životnu sredinu. Ona troši manje električne energije, što ćete primetiti na računima za struju za vaš salon. A svaka ušteda je dobrodošla. 

 

 

MOGUĆE JE SAVLADATI UMEĆE SAVRŠENOG TURPIJANJA! 


Ne verujte nam na reč, dođite i uverite se - pohađajte našu radionicu  'Tehnike turpijanja'.  Bićete sigurni da vašim mušterijama pružate najbolju moguću uslugu. 

 

 

 Back to the overview