ProNails Serbia

Back to the overview
Gelnagels

Gel nokti: svet koji se brzo menja

 

Gel nokti su ponovo u centru pažnje delom zahvaljujući brzoj usluzi, prirodnom izgledu i dugotrajnosti. Ali gellak i gel nokti svoj ogroman uspeh pre svega duguju činjenici da se svet gela konstantno menja i napreduje. Tržište obiluje proizvodima visokog kvaliteta, te je stoga izuzetno važno koristiti prave proizvode i gel tehnike. 

 

Inovacije u oblasti gelova


Pojavom polu-trajnih lakova za nokte koji ostaju lepi duže vreme došlo je mnoštva novih otkrića u svetu stilizovanja noktiju. To znači da saloni sada imaju širok izbor novih, inovativnih gelova, alata i gel tehnika sa kojim rade.

Na primer, imamo Unikum UV gelove vrhunskog kvaliteta koji brzo deluju i pojednostavljuju postupak nanošenja. Ovi gelovi se brzo suše, ne zagrevaju kao prethodne generacije gelova i zahtevaju mnogo manje turpijanja do savršenog oblika nokta. Rezultat u korist vaših mušterija su jaki, a elastični nokti. Tu je i Fiber Force gel, izuzetno tanak gel za ojačavanje koji pruža ultra prirodan izgled.

 

Nove gel tehnike, novi alati


Nove gel tehnike zahtevaju i nove alate za rad. Zato vam ProNails preporučuje Vision Pro700. Ova električna turpija je specijalno dizajnirana da omogući profesionalnim stilistima noktiju da rade brže, preciznije i udobnije. Turpijanje i oblikovanje mogu oduzeti mnogo vremena, ali zahvaljujući Vision Pro 700, vreme više nije problem. Ona koristi dodatke High Precision. Ovi su mali, tvrdi, metalni dodaci odgovarajućeg prečnika koji ne oštećuju ručni deo Vision Pro 700. 

Mnogim stilistima za nokte se ne dopada ideja o električnoj turpiji za nokte. Ukoliko nikada niste radili sa ovom vrstom uređaja, ne samo da će vama biti neprijatno nego će se taj osećaj preneti i na vaše mušterije. Zato preporučujemo radionicu Tehnike oblikovanja i turpijanja električnom turpijom pre upotrebe električnog uređaja u vašem salonu. Naučićete sve što je potrebno o oblikovanju i turpijanju, kada da upotrebljavate električnu turpiju, kako da savršeno završite nokte turpijom itd. Ne samo da ćete postizati bolje rezultate nego ćete i raditi brže. Štedite vreme ali štedite i svoj vrat i leđa jer ne provodite više toliko vremena pognuti.

 

Osnovne gel tehnike 


Pre nego što naučite da koristite električnu turpiju, preporučujemo vam da pohađate radionicu Ultra prirodni nokti. Naučićete kako kreirate ultra tanke i jaki nokte koristeći Fiber Force gel. Mušterije ne žele više nokte sa ispupčenjem zbog kojeg izgledaju deblji nego što zapravo jesu. Većina mušterija žele tanke nokte koji izgledaju prirodno i koji su jaki. Snažan gel koji nanosi pravi profesionalac - nokti kakve vaše mušterije sanjaju.

 

Osnova vašeg profesionalnog rada kao stiliste za nokte jeste pravilno nanošenje i uklanjanje gelova. Novi ste u poslu i želite da saznate sve o gel noktima i upotrebi polu-trajnih lakova? Ili već poznajete osnove, ali niste još radili sa elektičnom turpijom? Prijavite se na jednu od radionica za gel tehnike. Zahvaljujući ovim praktičnim treninzima dobićete sve savete i trikove iz prve ruke i moći da ih primenjujete odmah. Uvek radimo u malim grupama, tako da vam je zagarantovana pažnja i stučan nadzor.

 

Imate značajno iskustvo sa gel noktima, turpijanjem i upotrebom električne turpije ali vas zanima Vision Pro ili neki od naših polu-trajnih lakova? Možete ih naručiti na našoj web prodavnici. Ponudite ne samo najbolju uslugu nego i proizvode vrhunskog kvaliteta u vašem salonu.Back to the overview