ProNails Serbia

Back to the overview
becoming a nail stylist

Želite da postanete stilista noktiju

Op 13 01 2017 in

 

ali ne znate kako da izaberete pravu obuku

Razmišljate o kursu ili obuci za stilistu noktiju? Želite da promenite pravac u karijeri ili da naučite iisprobate nešto novo - ukoliko odlučite da pohađateobuku za stilistu noktiju, tražite najviše i najbolje. Kako odabrati pravu osnovnu obuku za stilistu noktiju? Na šta treba obratiti pažnju kada donosite odluku? 

 

 

 

Želite:

  • da radite sa najkvalitetnijim proizvodima za nokte i otkrijete kako da prepoznate kvalitet i optimalnu upotrebu ovih proizvoda u radu sa klijentima?

  • da naučite što više tako što ćete zavrnuti rukave i sami isprobati sve,umesto da provodite sate na dosadnim teorijskim časovima?

  • da pohađate časove i dobijete individualnu pomoć kako biste stekli profesionalnu veštinu?

 

ProNails obuka za stiliste noktiju vam nudi savršene odgovore na sve ove zahteve. ProNails centri za obuku uživaju odličnu reputaciju širom Evrope, rade isključivo sa iskusnim trenerimai, naravno, koriste samo ProNails proizvode visokog kvaliteta. Drugim rečima, dobijate najbolju moguću obuku za stilistu noktiju, posle koje možete da započnete karijeru uz pravu profesionalnu stručnosti samopouzdanje. Naš program obuke je samo početak. Sertifikovani stilista noktiju može biti vaša primarna profesija ili dodatni posao. Bilo da vam je cilj da otvorite svoj salon ili da usavršite svoje veštine, karijera stiliste noktiju je sigurno ulaganje u budućnost sa mnoštvom različitih mogućnosti.

Pogledajte ove jedinstvene prednosti ProNails osnovnog programa obuke:

 

ProNails osnovna obuka za stilistu noktiju je orijentisana ka praksi

Već od prvog časa stičete praktične veštine. Radite naNail trainer rukama za vežbanje ili na pravim modelima. Zaboravite duge sate teorije, U ProNails Akademiji imatepriliku da stičete nova znanja i odmah sprovodite teoriju u praksu. Naše dugogodišnje iskustvo u edukaciji dokazalo je da je ovo najbolji način da se nauče svi različiti aspekti ove veštine. Budući stilista noktiju bi trebalo da savlada tehnike, ali isto tako i da ume da kreira zaista lepe nokte.  

 

Uz profesionalnu pomoć, nikada nećete biti sami

Tokom obuke naši profesionalni treneri su tu da vam objasne sve detalje. Jednom, dva puta, tri puta, koliko god je potrebno. Zbog toga uvek radimo u malim grupama sa malim brojem učesnika. U prijateljskom ambijentu pružićemo vam pomoć i podršku.

Nakon završetka obuke stojimo vam na raspolaganju za svaku vrstu pomoći tokom vežbanja. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje o proizvodima, drugim radionicama ili započinjanju sopstvenog biznisa, neko iz našeg tima će vam rado dati savete. Nikada se nećete osećati usamljeno.

 

 

Osnovna obuka za stiliste noktiju je odlična priprema za završno polaganje!

Naša obuka za stilistu noktiju pruža mnogo prakse, tako da ćete polagati opušteno i bez straha. Da, vi to možete! Iskoristite sve prednosti časova i mogućnosti vežbanja –uvereni smo da ćete biti spremni.Nemate razloga za brigu..

ProNails je vaš profesionalni partner tokom vaše karijere stiliste noktiju; partner koji je uz vas od samog početka –obuke za stilistu noktiju. Napravite pravi izbor-izaberite iskustvo i kvalitet ProNails!

 

 

Korisno!

Da li ste znali da smo dizajnirali koristan paket za početnike koji sadrži sve što vam je potrebno za dobar početak?Pribor koji koristite za vreme obuke je takođe savršena baza za vaš profesionalni debi.Počnite da zakazujete termine za vaše prve klijente već sada!

 Back to the overview