ProNails Serbia

Back to the overview

Nega noktiju: Pomozite vašim klijentima da zaista zasijaju!

Op 08 03 2017 in

 

Imate li klijente sa krhkim noktima, grubim zanokticama ili suvom kožom oko noktiju?

Nema razloga za paniku, jer oni sada imaju vašu profesionalnu pomoć da reše svoje probleme. Pro Nails ima širok opseg proizvoda za negu noktiju koji čine vaše nokte jačim i zdravijim. Zaboravite balzam za usne, proizvodi za negu noktiju su savršeni za negu ove vrste. Važno je da znate da je zdravlje vaših noktiju važan preduslov za vaš manikir. Otkrijte našu paletu proizvoda za negu noktiju i neka vam svaki manikir bude perfektan.

 

 

 

Ulje za omekšavanje zanoktica

Uljezaomekšavanjezanoktica je idealno sredstvo za brzo i efikasno uklanjanje zanoktica.Ulje za omekšavanje zanoktica takođe hidrira i čisti zanoktice i nokte.Garantuje vama i vašim klijentima da će sledeći manikir biti još lepši od prethodnog.

 

 

 

 

Vitamina ulje za zanoktice

Vitamina ulje za zanoktice sadrži tri vrste ulja: bademovo ulje koje se bori protiv iritacije i infekcije, ulje makadamije koje štiti i opušta kožu i ulje lovora koje deluje antibakterijski .Ovo ulje za zanoktice je izuzetno važan proizvod koji garantuje zdrave i jake nokte.Vitamina oporavlja i hrani suve zanoktice, hidriranaihiulepšava.Onapružasavršenuzavršnicuzasavršene gel nokte.

 

 

 

 

 

 

nail Serum

ProNails Nail Serum je idealan proizvod za negu prirodnih noktiju ili noktiju koji odmaraju od gela.Tretman traje 3 do 4 nedelje, hrani i obnavlja lomljive nokte i nokte koji se listaju i vraća im zdravs jaj. Serum se može koristiti kao poseban tretman ili u kombinaciji sa lakom ili Long Wear lakom za nokte.

 

Savet! Ostavite serum da prodre u nokat pre nanošenja laka za nokte; ovako ćete garantovano postići savršen rezultat.t.

 

 

 

 

Skidač laka za nokte bez acetona

Zamislite da vam u salon uđe klijent sa lakom ili Longwear lakom na noktima. U ovakvim slučajevima preporučujemo vam da počnete sa Skidačem laka bez acetona. On uklanja lak za nokte brzo i nežno. Ovaj skidač laka ne sadrži aceton itretira nokte bez isušivanja ili oštećivanja. Još jedna prednost je što nakon obavljenog manikira možete prodati ovaj proizvod klijentu da ga koristi i kod kuće

 

 

 

 

 

 

Olovka za negu zanoktica 

Olovka za negu zanoktica je savršen proizvod za žene u pokretu. Ovaj omekšivač zanokticana bazi nara je idealan tretman u borbi protiv suve kože. Stimuliše obnavljanje kože ipoboljšava elastičnost zanoktica. Dragocen i praktičan dodatak koji možemo uvek nositi sa sobom.

 

 

 

 

 

Olovka za korekciju laka

Na kraju manikira, nakon nanošenja laka na nokte, iskoristite prednosti Olovke za korekciju laka. Ova magična olovka za tren oka ispravlja sitne greške koje kvare konačan izgled lakiranih noktiju. Možete je koristiti za ispravljanje Sopolisha, laka za nokte i Gellaka.Ona takođe hrani kožu i sprečava infekcije.Korektivna olovka koja hrani kožu i pruža vašim noktima savršen izgled?Šta je originalnije i važnije od ovoga?

 

 

 

 

 

Ukoliko koristite ove proizvode tokom manikira, vaši klijenti će naprosto sijati od lepote. Sve ove proizvode možete pronaći u našem Webshopu.Vitamina ulje za zanoktice i Ulje za omekšavanje zanoktica postoje i u većim pakovanjima za dopunu.Ova pakovanja su izuzetno praktična i higijenska i možete ih nanositi direktno na nokat zahvaljujući zgodnom poklopcu sa aplikatorom.

 


radionica za manikir


Želeli biste da ponudite klijentima manikir u vašem salonu, ali je to za vas potpuno novo i nemate ideju odakle da počnete?Možda ste već stekli potrebne veštine, ali biste želeli da se podsetite redosleda različitih postupaka. Prijavite se na ProNails radionicu za manikir. Naučićete svešto je potrebno da znate o savršenom manikiru, kada i koje proizvode za negu noktiju treba koristiti.Back to the overview