ProNails Serbia

Back to the overview
How to get your salon client ready for Summer sandals

Kako se spremiti za sandale?

Op 10 05 2017 in

 

ProNails linija proizvoda za negu stopala je razvijena u saradnji sa centrima za profesionalni pedikir, a uzimajući u obzir želje i potrebe klijenata: prilagođena je potrošačima, pruža vidljive i dugotrajne rezultate, namenjena je svim tipovima kože i za sve probleme sa stopalima. Urea i koenzim Q10 su najvažniji sastojci ovih izuzetno efikasnih proizvoda za negu stopala. 

 

 

započnite osnovnim: ponudite profesionalan pedikir za dugotrajan efekat svilenkasto nežnih stopala


KORAK 1

 

 


 

 

 

- Dezinfikujte vaše ruke i stopala vaše mušterije ProNails Foot A’Septic Sprejom i sačekajte sa se osuši na vazduhu.

 

KORAK 2 

 

 


 

 

 

- Uklonite lak za nokte ili Longwear kozmetičkim jastučićem i Skidačem laka za nokte bez acetona. 

 

KORAK 3

 


 

 

 

 

- ProNails kupka za stopala nežno i delotvorno čisti kožu bez isušivanja. Tri puta istisnite ProNails kupku u dve do tri litre mlake vode u Alu posudu za pedikir. Potopite stopala pet do sedam minuta. 

 

KORAK 4

 

 

 

 

 

 

- Za luksuznu varijantu ProNails pedikira korsitite ProNails piling za stopala i isperite vodom. 

 

KORAK 5

 

 

 

 

 

 

- Izvadite jedno stopalo iz posude. Pridržavajte nežno petu tako da mušteriji bude udobno. Osušite stopalo čistim peškirom. nanesite ProNails Ulje za omekšavanje zanoktica na predeo zanoktica oko svakog nokta na nozi. Dok proizvod deluje ProNails Canglama za nokte na nogama skratite nokte.

- Isturpijajte ih u odgovarajući oblik ProNails Master turpijom180. Nokte na nogama uvek turpijajte ravno.

 

KORAK 6

 

 

 

 

 

- Naprskajte ProNails Callus Off na pete i sva mesta sa zadebljalom kožom. Ovaj proizvod možete korisititi na zanokticama nožnih prstiju umesto ili zajedno sa ProNails Uljem za omekšavanje zanoktica. Zbog formule sa blagim dejstvom ne mora da se ispira nakon tretmana.

- Ostavite da ga koža upije dva minuta!

 KORAK 7

 

 

 

 

 

 

- Pogurajte zanoktice ProNails Guračem zanoktica (ili ProNails drvenim štapićem ili ProNails metalnim guračem zanoktica).

- Ako je potrebno, uklonite višak kože ProNails canglama za zanoktice.

 

KORAK 8

 

 

 

 

 

 

- Uklonite zadebljanja sa peta, jagodica stopala i nožnih prstiju ProNails Magičnom turpijom za pete. Nemojte u potpunosti uklanjati zadebljale delove kože jer oni pružaju prirodnu zaštitu stopalima.

- ProNails Magičnom turpijom za nožne prste uklonite teže dostupna zadebljanja između nožnih prstiju, da ne oštetite okolnu kožu. 

 

KORAK 9

 

 

 

 

 

 

- Nanesite ProNails Nail Serum na nokte na nogama Nail Care Pipetom i utrljajte ga. Ovaj serum intenzivno neguje i hidrira.

- Ako ne lakirate LongWear ili lak za nokte završite ProNails Vitamina uljem za zanoktice. Nežno masirajte zanoktice za dubinsku hidrataciju i negu. 

 

KORAK 10

 

 

 

 

 

 

- Nanesite ProNails Balzam za masažu na stopala i noge za opuštajuću, dubinsku masažu.

- Predložite mušteriji odgovarajuću penu za stopala za upotrebu kod kuće, ukoliko je potrebno produžiti tretman. Svaka pena ciljano deluje i rešava specifične probleme kože koji se mogu javiti: suva koža, ispucale pete, suva koža sklona gljivičnim infekcijama ili vlažna koža sklona gljivičnim infekcijama. 

 

Luksuzni Spa pedikir

 

 

 

 

 

- Za ugođaj luksuznog pedikira možete koristiti ProNails Masku za masažu umesto ProNails Balzama za masažu. Spatulom zahvatite proizvod i sintetičkom četkom za masku za ruke nanesite malu količinu maske za masažu na kožu.

- Umotajte stopala u providnu foliju i sačekajte da se aktivni satojci apsorbuju duboko u epiderm. Ostavite da deluje pet do deset minuta. 

 

 

 

 

 

 

- Masirajte stopala vlažnim rukama kako bi se gel struktura pretvorila u savršeno gladak balzam za masažu. Uklonite višak proizvoda peškirom ako je potrebno. 

 

 

foot care range


Obezbedite zalihe proizvoda i spremno dočekajte sezonu letnjih pedikira! Kupite osnovne proizvode za negu stopala u našoj web prodavnici.

 

Niste do sada radili sa izuzetno efikasnim proizvodima iz pronails linije za negu stopala?


Pohađajte četvoročasovnu radionicu i postanite profesionalac za pedikir. Prijavite se u najbližem ProNails Trening centru. Back to the overview