ProNails Serbia

Back to the overview

Izaberite pravi serum za vaše mušterije!

Op 20 07 2017 in

 

Kao što ste već znali, ProNails, kao i vi, pridaje ogroman značaj zdravim prirodnim noktima. Naši proizvodi čine prirodne nokte lepšim i sjajnijim, ali takođe i poštuju strukturu prirodnog nokta koji je u osnovi. Cilj je ulepšati nokte, a ne sakriti ih. 

Ova filozofija je evidentna kada posmatrate sastav svih naših proizvoda. Naši lakovi za nokte, na primer, ne sadrže: dibutilftalat, kamfor, formaldehid, formaldehid smolu i toluen, što znači da su mnogo zdraviji za vaše nokte. Naše tehnike su zasnovane na poštovanju prirodnih noktiju. Pokrenuli smo revoluciju u svetu noktiju Vital Nail Skin folijama, zaštitnom sloju u vidu praktične nalepnice koja se stavlja ispod Sopolish trajnog laka. 

Važno je početi ispravno od samog početka: nege i hidratacije prirodnih noktiju. A ovo se postiže upotrebom pravog seruma. 

 

Nail Serum


Nail Serum je idealan, individualan i efikasan tretman za upotrebu tokom manikira u salonu ili kod kuće. On je kompletan terapeutski tretman koji hrani i obnavlja lomljive nokte sklone krzanju. Ima čudotvoran efekat zahvaljujući svim vitaminima i mineralima koje sadrži. Ćelije oštećene nokatne ploče temeljno upijaju hidrirajuće sastojke kao što su pantenol i alantoin. 

 

Keratin u serumu aktivira obnavljanje ćelija kako bi nokti bili jači, a polisaharidi kao što je plava agava formiraju zaštitni film. Ovaj film omogućava da sastojci ostanu zatvoreni tu gde jesu, čak i kada se ruke redovno peru. 

 

Vital Nail Serum


Vital Nail Serum smo specijalno kreirali za upotrebu uz Sopolish Protect & Peel. Treba ga nanositi ispod Vital Nail Skin folija kako bi blagotvorno i hranljivo delovao tokom dve nedelje nošenja. Suši se veoma brzo što omogućava optimalno vezivanje Vital Nail Skin folija, pa nećete gubiti vreme prilikom Sopolish Protect & Peel tretmana.  

 

 

KOJI SERUM DA UPOTREBLJAVAM ZA MOJE MUŠTERIJE?


U vašem salonu odgovor je jednostavan. Ukoliko mušterija dolazi na manikir, upotrebite Nail Serum. Ukoliko radite Sopolish Protect & Peel, morate koristiti Vital Nail Serum. Oba seruma su izuzetno efikasna za ojačavanje i negu noktiju. Vital Nail Skin folije zatvaraju i čuvaju aktivne sastojke Vital Nail Seruma kako bi nastavili da prodiru u nokat tokom dve nedelje nošenja. Zaštitni sloj sa polisaharidima koji stvara Nail Serum će sprečiti Vital Nail Skine folije da se vežu, pa nisu dobra kombinacija. 

Šta preporučiti mušterijama za upotrebu kod kuće? Nail Serum je specijalno kreiran za upotrebu kod kuće. Dva nanošenja dnevno daju fantastične rezultate. Dodali smo mu prelepu nijansu roze boje i predivan miris. U kombinaciji sa divnim noktima...nijedna mušterija mu ne može odoleti. 

 Back to the overview