ProNails Serbia

Back to the overview
Matt Nails

Mat nokti su u trendu!

Op 23 06 2017 in

 

Šta je super moderan izgled noktiju koji nokte u boji čini posebnim? Probajte mat, plišano nežni dodir - na laku za nokte, polu-trajnom laku ili gel noktima! ProNails je pronašao rešenje za sve ove varijante #mattnails su zaista veliki hit na Instagramu - uverite se i sami!

Mušterije su vam verovatno već tražile mat nokte. One svoju inspiraciju pronalaze u časopisima o lepoti i modi u kojima se u poslednje vreme naročito ističu mat nokti. Do danas se pojavilo malo uspešnih rešenja za postizanje ovog izgleda. Ili mat efekat nije dugo trajao ili mat proizvodi nisu bili kompatibilni sa svim linijama proizvoda. zahvaljujući novim PtroNails rešenjima možete prozvesti savršen mat efekat na svim noktima. Otkrijte najnovije izuzetno efikasne Xtreme Matt Finishing Gel, Sopolish Matt i LongWear Matt.

 

Mat gel nokti u trenutku


Xtreme matt finishing gel je zaštitini završni sloj koji je kompatibilan sa svim ProNails gelovima. Ovaj završni sloj proizvodi zapanjujuć rezultat na svim gelovima u boji. Zahvaljujući jednostavnoj aplikaciji četkicom možete veoma brzo kreirati dugotrajan mat efekat koji je otporan na ogrebotine i ne žuti.

Uštedećete i vreme jer ne morate da uklanjate lepljivi omotač nakon nanošenja. Suši se 1 minut u The Light LED lampi ili 2 minuta u UV lampi. šta čekate?

 

 

 

Mat polu-trajni lak za nokte? savršena kombinacija


Imamo rešenje i za vaše Sopolish mušterije. Sopolish Mat pružiće odmah dugotrajan, mat plišani finiš svakoj Sopolish boji jednostavnim nanošenjem četkicom. Ovaj završni sloj je savršen zato što neće promeniti boju. Vaše boje će u trenutku postati mat.

 

 

 

Mat nokti za sve


Za žene koje često menjaju boju svojih noktiju kreirali smo LongWear Matt: novi zaštitni završni sloj za vaše LongWear lakove za nokte. Sačekajte 2 minuta da se lak za nokte osuši, nanesite LongWear matt i uživajte u manikiranim noktima duplo duže. Instant mat efekat koji ne menja boju!

 

 

 

kako kombinovati mat nokte?


Totalno mat izgled je veoma poseban i izgleda fantastično kada su tamne boje u pitanju. Želite da ubedite svoje mušterije da isprobaju ovaj novi trend? Onda im uradite za početak jedan ili dva mat nokta. U kombinaciji sa sjajem ili metalik efektima nastaju neverovatni rezultati. Eksperimetišite malo.Back to the overview