ProNails Serbia

Back to the overview
Colour gel

Prirodni gel nokti sa ProNails Gellak gelom u boji.

Op 12 06 2017 in

Drsko je reći, ali mi u ProNailsu smo apsolutno ubeđeni u ovu činjenicu. ProNails Gellak je najbolji gel u boji trenutno dostupan na tržištu. Kada tražite gel u boji najvažnije je zapamtiti: savršeno ojačavanje i prekrivanje, kao i jednostavnost i brzina u radu. Gellak kombinuje ova dva imperativa, a nudi i nekoliko praktičnih dodatnih pogodnosti. 

 

savršeno prekrivanje zahvaljujući intenzivnoj pigmentaciji

ProNails Gellak gelovi u boji su izuzetno pigmentisani što znači da imaju gustu koncentraciju čestica boje. Zahvaljujući svojoj gustoj boji savršeno prekrivaju nokte u samo dva tanka sloja. Kao stilista noktiju poznato vam je da je, kada nanosite boju, uvek bolje raditi sa dva tanka sloja nego sa jednim debljim. Ali prekrivanje nije uvek kakvo biste želeli. Ovo nije slučaj sa ProNails Gellakom! Zahvaljujući savršenom prekrivanju koje se postiže sa dva tanka sloja zagarantovani su gel nokti izuzetno prirodnog izgleda

JEDNOSTAVNO NANOŠENJE, BRZO OJAČAVANJE

 

Nanošenje je ultra jednostavno zato što se ProNails Gellak gelovi u boji sami oblikuju. Gel u boji nanosite jednim potezom četkice, a gel se savršeno ravnomerno raspoređuje preko nokta. Zato što ste u mogućnosti da radite sa izuzetno tankim slojevima, gel se veoma brzo učvršćuje. Samo 30 sekundi u The Light LED lampi - nokti su spremni za sledeći sloj. ProNails Gellak se suši i u UV lampama, ali sa njima ćete izgubiti dosta vremena, što nas dovodi do sledeće teme. 

 

VREME JE NOVAC!

 

ProNails Gellak je lak za upotrebu i veoma brzo se učvršćuje, što samo po sebi štedi vreme. Nema više čekanja, ProNails Gellak radi za vas. Investirajte u The Light LED lampu i uštedite mnogo vremena sa svakim nanošenjem. Tih 30 sekundi za svaki sloj stvarno mnogo znači. Osim toga Gellak gelovi u boji ne ostavljaju lepljivi omotač nakon učvršćivanja. Jednostavno nastavite sa sledećim slojem, dodajte ukrase ili odmah nanesitzavršni sloj, što će vam uštedeti još više vremena. 


praktično, sigurno pakovanje

 

Ne samo što razmišljamo o sadržini naših proizvoda, već posvećujemo veliku pažnju i pakovanjima koja su dizajnirana u skladu sa praktičnim preporukama koje dolaze od samih stilista noktiju. Jedinstveni dizajn ProNails Gellak pakovanja je osmišljen da omogući praktično lagerovanje, što je veoma bitno kad je u pitanju ušteda prostora. Gel je uvek zatvoren unutar pakovanja i nema više ulepljenih poklopaca. Zahvaljujući širokoj osnovi skoro je nemoguće prevrnuti, a ni polomiti kutijicu. Ali najgenijalniji momenat je ugrađena ivica za brisanje četkic koja omogućava da zahvatite tačno odgovarajuću količinu gela četkicom.  

What are you waiting for? naručite vaš ProNails Gellak gel u boji danas

 

ProNails Gellak je dostupan u najlepšoj paleti boja: od ultra cool trendi, do vanvremenskih elegantnih klasičnih boja. I uvek budite sigurni da ćete pronaći Sopolish, LongWear ili običan lak za nokte u istoj boji za klijente koji žele da uklope boju noktiju na rukama i nogama. 

 

Uštedite vreme i proširite svoju ponudu odmah sa još više ProNails Gellak boja! Pokažite različite boje svojim klijentima...neće znati koju da izaberu.  


Inače…

Niste sigurni kako da počnete? Izaberite šest novih Nail Essentials ProNails Gellak boja. Osim klasičnih crvenih izaberite: Nude, Taupe, Bordeaux, Raspberry ili Shimmery Pink. tako ćete uvek imati nešto što će zadovoljiti vaše klijente bez obzira na njihov lični ukus. kupite oNLINE


 Back to the overview