ProNails Serbia

Back to the overview

NOVO: Street Heat kolekcija

Op 11 03 2017 in

 

Ono što je nekada bilo cool za uličnu modu, sada je šik za modnu pistu. Prvo je započela muzička industrija, a sada joj se pridružuje i moda: ono što se dešava na ulicama je ultra moderno. Ulični stil objedinjuje samopouzdanje, seksipil, uz uvek prisutnu dozu opuštenosti. Njegov smisao je pokazati svoju snažnu ličnost i pripadnost određenoj grupi.

 

 

 

Street heat KOLEKCIJA


Ali bez opasnih noktiju priča nije kompletna. Zato je ProNails izašao na ulicu sa novom paletom boja za nokte u rasponu od pink boje kože i sjajne čokolade, preko snažnih kontrasta intenzivne crvene, plave i narandžaste, pa sve do nezaobilaznog zlata.

 

Kupite Street Heat kolekciju odmah u našoj novoj prodavnici!

 


RIPPED RED

Sada kada su pocepani džins i majice postali šik ulične mode potrebna vam je intezivna oštra crvena, kao što je ova, da istakne vaše nokte i uklopi se u vaš kompletan izgled

 

 

 

 

 

 

 

 

AIN'T YO MAMA

Topla letnja braon kao svilenkasta prepanula koža koja se presijava na suncu. Ova svetska nijansa za nokte je u isto vreme i elegantna i samouverena.

 

 

 

 

 

 

 

 

WHITE SISTER

Nije bitna boja kože, nije bitan stil, nije bitno da li nosite kratke ili dugačke špicaste nokte, ova nova sveža pink boja kože dodaće glamur vašim noktima, a u isto vreme ostaćete cool.

 

 

 

 

 

 

 

 

SMOKIN' HOT

Upotpunite vaš sexy crni top sa crvekansto-narandžastim Smokin’ Hot noktima. Ova neustrašiva boja za nokte je zanimljiva i puna duha baš kao i vi. I na kraju krajeva, gde ima dima ima i vatre.

 

 

 

 

 

 

 

INK IT, LINK IT

Devojke iz iste ekipe? Pokažite to! Stara škola- uradite iste tetovaže, nova škola- isti nokti u svetlo mastilo-plavoj boji. Ink It, Link It! #squadgoals

 

 

 

 

 

 

 

 

BETTER HAVE MY MONEY

Opušteni ulični izgled postaje ultimativno glamurozan jednostavnim dodavanjem upečatljivog nakita i odgovarajućih zlatnih noktiju. Kada su u pitanju nokti – samo neka sija!

 

 

 

 

 Back to the overview