ProNails Serbia

Back to the overview

Kreirajte izgled - Sjajni Prah

Op 16 03 2017 in

 

Predivni sjajni prahovi za gel nokte sa specijalnim efektom

 

KAKO SE NANOSE SJAJNI PRAHOVI SA SPECIJALNIM EFEKTIMA NA GEL NOKTE?


  1. Nanesite 1 sloj Gellak boje po izboru. (vreme sušenja 30 sek. u ‘The Light LED’ lampi ili 2 min. u UV lampi)

  2. Gelinsky Stampart četkicom ili Diamond alatkom kružnim pokretima nanesite sjajni prah na osušen Gellak. (Koristite prah štedljivo i držite svaki prst iznad kutijice za vreme nanošenja.) Što više kružite i utrljavate, postižete lepši efekat.

  3. Nanesite Sjajni UV gel preko praha (vreme sušenje 90 sek. u ‘The Light lampi ili 2 min. u UV lampi)

  4. Skidačem laka za nokte uklonite lepljivi omotač.

 

PAŽNJA

Da biste dobili izuzetno glatku površinu najbolje je naneti sloj Kristalnog sjaja (vreme sušenja 60 sek. u ‘The Light LED’ lampi ili 2 min u UV lampi) preko osušene Gellak boje (nakon koraka 1). Ovo će omogućiti bolje vezivanje sjajnog praha i lepši efekat ogledala, dozvoljavajući boji ispod da prosija. Ovo je izuzetno važno kada radite sa UV lampama jer se njihova snaga smanjuje dužom upotrebom. 

 

Sjajni prahovi sa efektom su pigmenti koji se vezuju za gelove koji nemaju lepljivi omotač kao što su Gellak ili Kristalni sjaj. Prahovi se neće lepiti za gel kom je potrebno ukloniti lepljivi omotač.

 

PAŽNJA : Ako koristite Kristalni sjaj preko lepljivog omotača i umočite četkicu ponovo u proizvod nakon toga, „kontaminiraćete“ sjaj. Ovo će vremenom učiniti da sjaj bude neupotrebljiv za sjajne prahove: oni se više neće lepiti. Zato ne zaboravite da uklonite lepljivi omotač pre upotrebe Kristalnog sjaja!

 

MIRROR CHOME SREBRNA ILI ZLATNA


Kreirajte pravi efekat ogledala ili raskošno zlato na noktima!

 

 

VEOMA INTRIGANTNI KAMELEONI


Upustite se u intrigirajuću avanturu koja menja boju vaših noktiju u zavisnosti od pokreta i osvetljenja. Ovi prahovi mogu promeniti boju od roze zlatne, noćno plave ili smaragdno zelene do tamno ljubičaste.

 

 

HOLOGRAM HIT!


Uvek budite ono što jeste. Osim ako možete da budete jednorog, onda uvek budite jednorog! Ultimativni sjajevi sa duginim efektom za vaše nokte.

 

 

 

SIRENA LUDILO!


Ovaj super fini sjajni prah kreira zapanjujuće raznobojno svetlucanje sirena na svakoj boji!

 

 

IZUZETAK!

Mermaid effect je jedini sjajni prah kom je potreban lepljivi omotač za savršeno prianjanje. Nanesite sloj Unicum Clear UV gela na osušenu Gellak boju, osušite i nanesite Mermaid effect prah direktno na lepljivi omotač da biste postigli savršen rezultat. Bolje je koristiti Graffiti medium četkicu umesto Stampart četkice.Back to the overview