ProNails Serbia

Back to the overview

Negujte svoje ruke i stopala i na odmoru

 

 

 

Letnji odmori stižu! To znači da vaši klijenti planiraju letnju posetu vašem salonu. Manikir veselih boja i dobro zasluženi pedikir su na njihovoj listi želja. Jer ko ne želi predivne negovane ruke i stopala?

 

Iskoristite onu priliku da negujte  klijente čak i kada napuste vaš salon i odlete na predivnu destinaciju gde ce se odmarati. Mi smo za njih  spremili listu neophodnih proizvoda za leto koji su dozvoljeni da se nose i u ručnom prtljagu. Nema razloga da bilo koja od ovih prelepih bočica putuje u koferu.

Uživajte na odmoru!

 

Zaštitite i nahranite vaše ruke Anti-Age  Rich ili Anti-Age Light kremama. 

 

 

Na odmoru su nam ruke obično suvlje. Suv vazduh u avionu, slana morska voda i voda u bazenu su isušujuce. Posavetujte svoje klijente da sa sobom ponesu Anti -Age Rich ili Anti-Age Light kremu za ruke kako bi tokom odmora imali svilenkasto nežne ruke. 

Brinite o svojim stopalima koristeći Cooling gel za noge i stopala ili omekšavajući balzam 

 

Posle dana provedenog u šetnji i obilascima predivnih lokacija, naše noge očajnički trebaju osveženje. Probajte Cooling losion za noge i stopala i oživite natečene i umorne noge kako bi bile spremne za lepo letnje veče na odmoru!

 

Stopala se takodje brzo isušuju zbog sunca, mora i peska. Ali ako na odmor ponesete omekšavajući balzam i ako ga budete nanosili  na vaše noge i stopala svaki dan, imaćete mekšu kožu nego ikad pre! Preporučujemo svakome ko putuje na sunčanu i toplu destinaciju!

 

 

Obojte odmor nijansom koju poželite sa našim dugotrajnim lakovima. 

Da li vaši klijenti planiraju dug put? Ponudite im različite varijate naših dugotrajnih lakova. Idealni su za svakog ko želi da nokte i njihovu boju uskladi sa bojom garderobe i prilagodi svakoj prilici na odmoru. 

Odmorite nokte uz Nail serum i Vitamina ulje za zanoktice

 

Vaši klijenti žele prirodne i dobro negovane nokte dok su na putu? Ova kombinacija je cist luksuz. Preporučite im  Vitamina ulje za zanoktice ili ponudite Nail serum. On stimuliše rast noktiju i čini ih jačim nego ikad pre. Za najbolje rezultate koristite svaki dan. 

 

Ne brinite, samo nanesite Olovku za korekciju lak

 

Sa olovkom za korekciju laka, vaši klijenti mogu popraviti greške u sekundi, niko nece ništa primetiti! Nema potrebe da brinete da nećete imati savršene nokte ovog leta. Back to the overview